İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 28’incisini düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, dün akşam oynanan final müsabakasıyla sona erdi. 11 Eylül tarihinde startı verilen ve 4 grupta 12 takımın mücadele ettiği turnuvada; C grubundan çıkarak finale gelen Dostlar Sitesi ile B grubundan çıkan İnegöl Emniyet Müdürlüğü finalde kozlarını paylaştı.

ÇEKİŞMELİ FİNAL

Turnuvanın 3’üncülük 4’üncülük maçı Perşembe günü 17.00’da Starwood çalışanları ile Hayriyespor arasında oynandı. Hayriyespor 25-18 ve 25-23’lük sayılarla 2 seti de kazanarak 3’üncü oldu. Final karşılaşması ise 19.30’da başladı. Belediye Spor Salonunda oynanan karşılaşma, büyük çekişmeye sahne oldu. Dostlar sitesi ilk seti 25-22 kazanarak skoru 1-0’a taşıdı. İkinci sette de 25-20 üstünlükle galip gelen Dostlar Sitesi, üçüncü ve dördüncü setleri 25-15 ve 25-19 kaybetti. Bu skorlarla Emniyet Müdürlüğü skoru eşitledi 2-2. Final setinde Dostlar sitesi yeniden oyuna ağırlığını koyarak 15-8 galip gelerek rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Dostlar Sitesi, bu sonuçla turnuvanın şampiyonu oldu.

AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİĞİ SAĞLAMAK

Final müsabakası sonrası 1 ay süren turnuvanın ödül töreni gerçekleştirildi. Turnuvanın 3’üncüsü Hayriyespor ile 2’nci Emniyet Müdürlüğü takımlarına kupaları AK Partili yöneticiler tarafından takdim edildi. Ardından 28. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının şampiyonu Dostlar Sitesi’nin kupasını takdim etmek üzere Belediye Başkanı Alper Taban sahneye geldi. Taban, kupa takdimi öncesi yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Tüm takımları tebrik ediyorum. Yaklaşık bir ay önce başladığımız organizasyonda sona geldik. Tabi ki turnuvanın bir birincisi var ama turnuvaya katılan her takım gönlümüzün birincisi. Turnuvanın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını arzu etmiştik, ben bunun olduğunu düşünüyorum. Kazasız belasız bitirmemiz bizim için mutluluk verici. Bunun için de tüm takımları tebrik ediyorum. Önümüzde inşallah yine okullardaki öğrencilerimiz için de bir organizasyonumuz olacak. Ben katılan tüm takımlara, emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

Konuşma sonrası şampiyona kupasını takdim eden Başkan Taban, turnuvaya katılan tüm takımların temsilcilerine de plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim