Bursa’nın Efeler ligindeki tem temsilcisi İnegöl Belediyespor Salı günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak Galatasaray ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

22 OCAK SALI SAAT:17.00

Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, ligin güçlü takımlarından Galatasaray’ı İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. 22 Ocak Salı günü saat 17.00’da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

“SALON SPORLARINA OLAN İLGİYİ DAHA DA ARTTIRMAK İSTİYORUZ”

Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Galatasaray maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “Belediyespor bu sezon iki zorlu kulvarda mücadele ediyor. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istiyoruz. Takımlarımızın kendi liglerinde zorlu rakipler karşısında her geçen gün daha da artan bir performans göstereceklerine inancımız tam. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor. Ligin ikinci yarısında alacağımız iyi sonuçlar ile inşallah hedeflediğimiz ve arzuladığımız noktalarda sezonu bitiririz” dedi.

GALATASARAY’I ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ

Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının Salı günü saat 17.00’da Galatasaray’ı konuk edeceğini ifade eden Taban, “Efeler liginde İkinci yarı oynamamız gereken ilk maç olması gereken Galatasaray maçı, 2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası eleme maçları nedeniyle bu tarihe ertelendi. Geçen hafta ligde İkinci yarının ilk maçında Afyon’da rakibimiz Afyon Belediye Yüntaş takımına karşı sahadan mağlup ayrıldık. Bu maçı unutarak Salı günü Galatasaray ile kendi sahamızda oynayacağımız maça kilitlendik. Kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Rakibimiz Galatasaray’ı kendi evimizde oynayacağımız ikinci yarının ilk maçında seyircimizin de desteği ile İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. Ligin ikinci yarısında daha iyi bir grafik çizeceğimize inancımız tam. Rakibimiz Galatasaray geçen hafta kendi sahasında Kula Belediyesini yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı. İki takım içinde zor bir maç olacak. Telafisi olmayan maçlara çıktığımızın farkındayız. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Galatasaray’a geçit vermek istemiyoruz İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taban son olarak; “Salı günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim