2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, ligin 11. haftasında Pazar günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda ligin son sırasında yer alan Manisaspor’a konuk oluyor.

Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, geride kalan 10 müsabakada 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken topladığı 7 puanla 15. sırada yer alıyor. İnegölspor bu karşılaşmalarda 9 gol atarken kalesinde ise 16 gol gördü. Aldığı ceza sonucunda lige -9 puanla başlayan Manisaspor ise, 10 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak yalnızca 4 puan topladı ve puanını -5’e yükseltti. Manisaspor bu müsabakalarda 12 gol atarken kalesinde ise 26 gol gördü. Manisaspor bu rakamlarla ligin en çok gol yiyen ekibi olarak görülüyor.

İnegölspor ligde deplasmanda 5 maçtır kazanamazken toplamda ise 8 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Manisaspor ise evinde oynadığı son müsabakada Eyüpspor’u 1-0’la geçerek 3 puanın sahibi oldu.

REKABET ANALİZİ

Pazar günü oynanacak olan müsabaka iki ekip arasındaki 5. randevuya ev sahipliği yapacak. İki ekip ilk olarak 1991-1992 sezonunda 2. Futbol Ligi B Grubu’nda karşı karşıya geldi. Ekiplerin Manisa’daki mücadelesini ev sahibi Manisaspor 2-1’le kazanırken rövanşta ise gülen taraf 2-0’la İnegölspor oldu. Son olarak 2015-2016 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelen iki ekibin ilk maçlarında Manisaspor, deplasmanda İnegölspor’u 3-2 yenerken maçın rövanşında ise İnegölspor, Manisa deplasmanında rakibini 4-3’lük skorla yenmeyi başardı.

EN SKORERLER

Manisaspor’da takımın en skorer isimleri 3’er golle Akın Açık ve Timur Karagülmez olurken onları 2 golle Uğur Pamuk takip etti. İnegölspor’da ise takımın en skorer ismi 4 golle Yaşar Çetin olurken onu 2 golle Raif Demir takip etti.

DÜDÜK ORAN’DA

Pazar günü saat 13.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Burdur bölgesi hakemlerinden Alper Oran yönetecek. Oran’ın yardımcılıklarını Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan üstlenecek.

Editör: TE Bilişim