Yenicespor oyuna durgun başladı. Osmaniyesporlu oyuncular oyunun hemen başında 5. dakikada yakaladıkları net pozisyonu gole çeviremedi. Tecrübeli oyunculardan kurulu Yenicespor, 18 yaş ortalaması ile sahada yer alan Osmaniyespor üzerinde baskı kurdu ve baskının sonucunda aradığı golü 9. dakikada buldu. 31. dakikada Yenicesporlu oyuncu Alican hakeme itiraz ettiği için Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Yenicespor 10 kişi kalınca oyundaki atak üstünlüğünü eline alarak rakip kaleye baskı kurdu. Yenicespor kalan dakikalarda kontrollü oyunu elden bırakmadı ve tecrübeli oyuncuları ile az sayıda bulduğu pozisyonları gole çevirince sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Maç sonrasında Yenicespor Antrenörü Abdullah Alkuş yaptığı değerlendirmede, “Genç oyunculardan kurulu Osmaniyespor karşısında oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Fakat dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığımızı koyduk. Golü bulduktan sonra beklemediğimiz biranda oyunda 10 kişi kalınca, oyun taktiğimizi değiştirmek zorunda kaldık. Tecrübemiz sayesinde oyunu kazandık ve haftayı üç puanla kapattık. Ligin ilk maçında 6 oyuncumuz ceza aldı. Maça as kadromuzdan 6 oyuncu eksikle çıktık. Hedefimiz cezalı oyuncularımızın cezaları bitinceye kadar en iyi puanları toplamak. Ondan sonra 2.devre bulunduğumuz duruma göre hedef koyacağız” dedi.

OSMANİYESPOR 1 – 3 YENİCESPOR

Yer: Sanayi Sahası

Hakemler: Evren Karabulut, Onur Elçin, Onur Kılıç

Osmaniyespor: Talipçan, Uğur, Ahmed, Emircan, Doğuşcan, Furkan, Serhat, Özgür, burak, Murat, Serkan

Antrenör: Ertuğrul Arslan

Yenicespor: Erman, Emre, Fırat Bayındır, Ufuk, Yusuf, Alican, Ahmet Harun, Mevlüt, Erdi, Fırat Çınar, Erdem

Antrenör: Abdullah Alkuş

Dk.31 Kırmızı Kart: Alican Karaağaç (Yenicespor)

Dk.9 Erdem Goysayın (Yenicespor)

Yenicesporlu oyuncu Erdi orta sahadan aldığı topla sola hareketlendi. Rakip oyuncu Fırat’la ikiye bir yapıp çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı, vuruşunu yaptı ve kaleci topu Erdem’in önüne çeldi. Erdem topu kontrol edip düzgün vuruşla golünü attı.

Dk.53 Erdem Goysayın (Yenicespor)

Yenicesporlu Erdi yine orta sahadan derinlemesine savunma arasına ara pası attı. Erdem yine düzgün vuruşla kendisinin ve maçın ikinci golünü attı.

Dk.61 Mevlüt Yardımcı (Yenicespor)

Üçüncü golde Yenicespor hücumunda Erdi, Erdem’e ara pası attı. Erdi ve Erdem iki oyuncuyu ekarte edip boş pozisyonda bulunan Mevlüt’e topu çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Mevlüt topu ağlara gönderdi.

Dk.90 Uğur Arslan (Osmaniyespor)

Ceza alanı dışında aldığı topla iki oyuncuyu geçen Uğur, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve güzel bir plaseyle golü attı.

Editör: TE Bilişim