Gençlergücü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ayhan Güney yaptığı açıklamada, “26 Ocak Pazar günü saat 13.30 da Sanayi Sahasında düşme potasında bulunan Keles Spor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Hedefimiz her zaman olduğu gibi yine kazanmak olacak” dedi.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Başkan Yardımcısı Ayhan Güney, “İkinci yarının ikinci maçında grup lideri Vefa Spor ile deplasmanda karşılaştığımız maçı zevkli ve çekişmeli geçen 90 dakika sonunda 4-3 yenerek önemli bir galibiyet elde ettik. Her zaman söylediğimiz gibi biz genç ve iyi takımız, mücadele gücümüz kazanma isteğimiz üst seviyede kazanabileceğimiz maçlarda devreye kötü yönetimler girmesi sonucunda birçok maçta puanlarımız gasp edildi. Adaletli ve dürüst maç yönetildiğinde takımımızın neler yapabileceğini göstermiş ve ispatlamış olduk. Lideri kendi evinde yenerek camiamıza önemli bir galibiyeti hediye eden, otoriteleri bir kez daha şaşırtan teknik kadromuzu ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Sezon başında hedefimizi Play-Off olarak açıklarken, teknik kadromuza ve futbolcularımıza güvenimiz tam olduğunu söylemiş, ancak birçok maçta öne çıkan hakem triolarının kötü performanslarını hesaplayamamıştık. Tamamen hakem hataları sonucu yarıştan uzak kaldık. Az da olsa şansımız devam ediyor, şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Son maç ve son düdüğe kadar yine aynı kazanma isteği ile maçlarımıza çıkarak mücadelemizi yapacağız ve ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız. Vefa maçı artık geride kaldı. Artık önümüze bakacağız. Açıklanan programa göre 26 Ocak Pazar günü saat 13.30 da Sanayi Sahasında düşme potasında bulunan Keles Spor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Hedefimiz her zaman olduğu gibi yine kazanmak olacak. Keles Spor maçını kazanacak güçte ve moraldeyiz. Keles spor maçında Teknik Kadromuza ve futbolcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

KARADENİZ GÜVEN’E 4 FUTBOLCU

Güney, “Süper Amatör Küme C Grubunda mücadele eden İnegöl Karadeniz Güven Spor takımının kadro sıkıntısı sebebi ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 4 futbolcumuzu, Uğur, Mustafa, Furkan Şakiri ve Furkan Korkmaz kardeşimizi Karadeniz Güven Spor kulübüne destek olabilmek amacı ile verdik. Aynı şekilde Ömer Pal ve Narman Hüseyinoğlu'nu İnegöl Mobilyaspor, Takım Kaptanlarımızdan Ali Ekinci'yi  ise İnegöl Orhaniye Spor takımlarına destek amacı  ile verdik. Bunun yanında sezon başında transfer ettiğimiz tecrübeli futbolcu Serhat Balcılar ile yollarımızı ayırdık. Yukarıda adı geçen futbolcularımıza kulübümüz adına yapmış oldukları hizmetler için çok teşekkür ediyor, yeni takımlarında kendilerine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim