Gençlergücüspor Kulübü futbol branşının yanında bundan böyle basketbolda da varım dedi. Basketbol şubesini oluşturan kulüp, önümüzdeki sezon Bursa Basketbol Amatör Kümede mücadele edecek.

“SADECE FUTBOL OYNAMAYACAK"

Gençlergücüspor yeni kurulan Basketbol takımı oyuncularını Han Ciğer yemek salonunda basına tanıttı.  İnegöl’de özellikle futbol altyapısına futbolcu kazandırmak için çaba içerisinde olduklarını belirten Gençlergücüspor Başkanı Kamuran Balkan, futbolda başarılı olduklarına inandıklarını söyledi. Sadece futbol değil diğer branşlarda da faaliyet göstermeyi hedeflediklerini belirten Balkan “Basketbol şubemizi kurduk, Büyük Erkekler takımımız ile lige giriyoruz. Buradaki amacımız yeni dönemde İnegöl Gençlergücüspor kulübü olarak futbolun yanında, basketbol branşı ile de Bursa bölgesinde kulübümüzün sesini duyurmak. Futbolda bugüne kadar centilmenliği ön planda tutarak mücadeleler verdik. Şu an futbol kulübümüzün bünyesinde, futbol okulundan yukarıya doğru 400’e yakın sporcumuz var. Bu yıl ilk defa kulübümüzde, farklı branşta yani Basketbolu ekleyerek yola çıkıyoruz. Yeni branşımız kulübümüze hayırlı olsun. Değerli kardeşlerimize ve hocalarımıza da hayırlı olsun. Kulübümüzde hayırlı olsun. İnşallah birlikte güzel şeyler başarırız. Biz yönetim kurulu olarak malzeme konusunda, ilgi ve alaka konusunda elimizden geldiğince yanınızda olmaya özen göstereceğiz. Yönetim kurulumuzun içerisinden kıymetli kardeşimiz Uğur Bayram’ıda Basketboldan, Basketbol grubundan, hocalardan, sporculardan direk ilgili olması adına, bizleri temsil etmesi adına yetkili tayin ettik. Zaman içerisinde birbirimizi tanıyacağız. Antrenmanlarınıza, maçlarınıza gelmeye çalışacağız. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte tabi ki malzeme konusunda bizlere destek olan Bu akşamda yemek yediğimiz Han Ciğer, Griffin Turizm, Alpgündoğan Alışveriş Mağazaları ve bu akşam bizlerle beraber olan Osman Turan kardeşimiz malzeme desteği sponsorlukların da yanımızda olacaklar. Sizlere en iyi şekilde kıyafet temininde bulunacaklar. Hem kendinizi hem bizleri en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz. Karar defterimizde kararımızı aldık branş ekleme ile ilgili. Yönetici arkadaşlar ile bu kararı imza altına da almış bulunuyoruz” dedi.

Gençlergücüspor Basın Sözcüsü ve Basketbol Şubesi Sorumlusu Uğur Bayram, “Gençlergücüspor Kulübü olarak İnegöl’de bir ilki başarmanın heyecanı içindeyiz. Kulübümüz bünyesinde Basketbol Şubemizi açtık. Bir sporsever olarak Basketbol Şube Sorumluluğu görevini de almış bulunuyorum. Gençlergücüspor Kulübü olarak artık hem futbol hem de basketbol takımımızla liglerde olacağız. Başkanımız, birbirinden kıymetli yöneticilerimiz ve değerli hocalarımızla şehrimize katkı koymaya devam edeceğiz. Bundan sonra nasip olursa beraber olacağız. Önümüzdeki bir yıl boyunca bizim bu işteki acemiliğimizi hep beraber üzerimizden atacağız. Hocalarımızla ve kaptanımızla gerekli istişareleri yapacağız. Fikir alışverişinde bulunacağız. Bundan sonra bol bol beraber olacağız. Yavaş yavaş birbirimizi tanıyacağız. Kulübümüz ve İnegöl’ümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yeni kuruluna Gençlergücüspor Basketbol Takım Kaptanı Ömer Koç ise, “Takım olarak çok yeniyiz. Gençlergücüspor kulübünün bizlere olan desteğinden dolayı çok şaşkın ve mutluyuz. Bizlere olan desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı bir sezon geçiririz. Kulüp şu an Basketbol branşında çok yeni. Sizlerin desteği ile Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Herkese tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim