İnegöl Kurtuluş sahasında oynanan ve 90 dakikası oldukça keyifli bir mücadeleye sahne olan maçta, gol sesi çıkmadı. Her iki ekibin kalecisi çok iyi performans sergiledi. Ligin dördüncü haftasında orta sıralarda yer alan iki takımın maçında, taraflar birbirlerine gol atamadı. Maçın 15. dakikasında Gençlergücüspor kazandığı penaltıyı gole çeviremedi. Maçın her iki devresinde iki takımda girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Gençlergücüspor kalecisi Musa ve Yenişehir Belediyespor kalecisi Bekir, her iki ekibin gol ayaklarına geçit vermedi.

Gençlergücüspor 0 – 0 Yenişehir Belediyespor

Hakemler: Ziya Tanoğlu, Berk Barış Koçak, Emre Tanyolu

Yer: İnegöl Kurtuluş Sahası

Tarih: 03.11.2018 – Cumartesi - Saat: 15:30

Gençlergücüspor: Musa, Aykut, Veli, Serdar, Burak, Erkan, Umut, Narman (Dk.77 Furkan), Özkan, Ferdi (Dk.90 Enes), Yusuf (Dk.58 Ömer)

Antrenör: Erol Arslan

Yenişehir Belediyespor: Bekir, Sinan, Atakan, Volkan, Muhammed (Dk.80 Tarik), Muhammet, Mustafa, Serhat (Dk.55 Murat), Osman, Gökhan, Furkan (Dk.55 Talha)

Antrenör: Hüseyin Yoğurtçu

15.Dakika - Yenişehirsporlu defans oyuncusu Gençlergücünden Özkan’ı ceza alanı içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ferdinin vuruşunda keleci Bekir topu köşede tutunca, Gençlergücüsporun öne geçmesini engellemiş oldu.

Editör: TE Bilişim