Hafta sonu Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinde konuk edeceği Sultanbeyli Belediyespor maçı ile ilk kez İnegöllü sporseverlerin karşısına çıkacak olan Mavi-Siyahlı temsilcimiz, tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç gününü beklemeye başladı. Teknik sorumlu Erol Arslan, sporseverleri desteğe davet etti.

Ligdeki ikinci sezonunda 9. Grupta yer alan temsilcimiz Gençlergücü sezonun ilk maçında Merinos Stadyumunun ev sahipliğinde ligin yeni ekibi Elmasbahçe ile karşı karşıya geldi. Bursa derbisinde Gençlergücü, ev sahibine 3-1 mağlup olarak sezona puansız başladı. Karşılaşmaya oldukça istekli ve baskılı başlayan Kırmızı-Yeşilliler, henüz 8. dakikada Sinan’ın mükemmel ara pasına hareketlenen Emrah, kaleciyi de çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi: 1-0. Golden sonra da etkili ataklar geliştiren Elmasbahçespor, 33. dakikada bu kez Dursun’un uzak mesafeden mükemmel golüyle durumu 2-0 yaptı ve devre bu sonuçla kapandı. İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf Gençlergücü oldu. 65. dakikada kale önünde Zafer’in uygun durumdaki vuruşunda kaleci Onur topu kornere çelerek gole izin vermedi. 76. dakikada ani gelişen Gençlergücü atağında Elmasbahçespor savunmasının uzaklaştıramadığı topta genç oyuncu Özgür topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi ve takımını umutlandırdı. 87. dakikada Elmasbahçespor’da Sinan’ın uygun durumdaki sert şutu, top üst direğin altına çarparak oyun alanına geri döndü. Son bölümlerde beraberlik için oyunu riske eden Gençlergücüspor, savunmasında da derin boşluklar vermeye başladı. Mücadelenin uzatma bölümlerinde ise Elmasbahçespor’un kazandığı penaltı atışını kaptan İsmail gole çevirerek maçın skorunu tayin etti: 3-1.

TEK HEDEF GALİBİYET

Sezonun ikinci, İnegöl’deki ilk maçında Pazar günü saat 15.00’de Sultanbeyli Belediyespor’u Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinde ağırlayacak olan temsilcimiz Gençlergücü, hazırlıklarını üç puan üzerine yaptı. İnegöllü sporseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen müsabakanın hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği çalışma ile noktalayacak olan temsilcimiz, maç gününü beklemeye başlayacak. Taraftarlarının ve İnegöllü sporseverlerin karşısına çıkacakları ile maçı kazanmak istediklerini belirten Teknik sorumlu Erol Arslan, tek amaçlarının üç puan olduğunu ifade ederken, sporseverleri de desteğe davet etti.

Öte yandan, grupta Pazar günü oynanacak olan diğer maçlarda ise, Altınova ile Yeni Bosna, Mudanyaspor ile Bozüyük Vitraspor, Çayırova Belediyesi ile Kestel Belediyesi, Gebzespor ile Elmasbahçe, Modafen ile Gebze Sultan Orhanspor, Leventspor ile İfaspor karşı karşıya gelecekler.

Editör: TE Bilişim