Yeni sezona hazırlanan Gençlergücüspor’da transfer çalışmaları kapsamında son olarak 26 yaşındaki stoper Selçuk Yentürk ile el sıkışıldı.

Bursa Süper Amatör Lig takımlarından Gençlergücüspor’da transfer hız kesmiyor. 2019-2020 sezonu öncesinde antrenmanlarını sürdüren Gençlergücüspor, ekibinde defans hattına transfer gerçekleştirildi. Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz sezon şampiyon olan Akhisarspor’da top koşturan 26 yaşındaki stoper Seçuk Yentürk ile anlaşma sağlandı.

Başarılı oyuncu anlaşma sonrasında Gençlergücüspor formasını giydi. Selçuk Yentürk yeni sezonda Gençlergücüspor’un başarısı için görev yapacak.

1993 doğumlu stoper mevkiinde oynayan Selçuk Yentürk, futbola 2006 yılında İnegölspor altyapısında başladı. 5 sezon İnegölspor formasını terleten Yentürk, daha sonra Kafkasspor’a transfer oldu. 7 sezonda Kafkasspor formasını başarılı bir şekilde giydikten sonra Akhisarspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede mücadele eden Akhisarspor’un şampiyonluğunda önemli katkıları oldu. Bu yılda Bursa Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele edecek olan Gençlergücüspor’un başarısı için mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim