Gençlergücü Spor Kulübünde iç transfer çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Gençlergücü’nde oynamaya başlayan Erkan İlarslan ile yeniden sözleşme imzalandı.

Konu hakkında açıklama yapan Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akcan, “2019-2020 sezonu Gençlergücü için çok özel bir sezon olacak. Bu düşüncemizin anlam kazanması için Transfer Komitesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezon aramıza katılan ve oynadığı futbolun yanı sıra kişiliği ile kulübümüzde ayrı bir değer kazanan futbolcumuz Erkan İlarslan ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Erkan kardeşimiz yeni sezon için teknik kadromuz tarafından kadromuzda kesinlikle düşünülen bir isimdi. Kendisi ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 1 yıl daha anlaştığımız için mutluyuz. Yeni sezonda daha güçlü ve adından söz edilen bir takım oluşturmaya devam ediyoruz ve bu amaç doğrultusunda iç ve dış transferlerimiz devam ediyor. Erkan kardeşimize bizimle beraber 1 yıl daha kulübümüzün başarısına katkı sağlayacağı için teşekkür ediyor, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Erkan İlarslan ise, “Geçtiğimiz sezon İnegöl Gençlergücü spor kulübüne transfer olmuştum. Güzel bir sezonu geride bıraktık. Maddi ve manevi anlamda hiç bir sıkıntı yaşamadım ve yeniden kulübüm ile anlaşmak istedim. Bu nedenle yapmış olduğumuz görüşmeler karşılıklı memnuniyet çerçevesinde sona erdi ve yeniden anlaşma sağladık. Öncelikle yeni sezonda arkadaşlarıma ve takımıza başarılar diliyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlar oldu. Fakat yerlerine kaliteli isimler aramıza katıldı. Hazırlıklara başladığımızda, geçen sezon olduğu gibi iyi bir ekip olarak güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim