Gençlergücüspor Kulübü tarafından açılan ve bir ay süren Yaz Futbol Okulunu başarıyla tamamlayan minik sporcular, Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen törenle belgelerini aldılar.

Belge törenine Gençlergücüspor Başkanı Kamuran Balkan, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, sporcular ve veliler katıldı.

KIŞ FUTBOL OKULU ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Belge töreninde bir konuşma yapan Gençlergücüspor Başkanı Kamuran Balkan, “Çocuklarımız geleceğimizin sporcuları, ülkemizi yönetecek yönetici adayları, Gençlergücüspor Spor Kulübün 17 Haziran’da başlatılan ve bugün itibariyle sonlandırmış olduğumuz yaz futbol okulu belge törenine hepiniz hoş geldiniz. 1972 yılında kurulan Kulübümüz 1994 yılına kadar gayri federe olarak ilçemizdeki gençlerimize hizmet vermiştir. 1994 yılından bugüne kadar her yıl sayısal anlamda artış göstererek çalışmalarımız devam etmektedir. Bizleri tercih ettiğiniz için kulübümüzün nezih tesislerinde çocukların çalışmalarına imkân sağladığınız için velilere teşekkür ediyorum. Bugün yaz futbol okulunu tamamladık. Okullarımızda da eğitim başladı. Cumartesi ve Pazar günleri kış futbol okulu çalışmalarımız devam edecek. Gelmek isteyen çocuklarımızda Gençlergücüspor kulübümüzün kapıları ardına kadar açıktır. Belge törenimize katlan bütün velilere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Balkan, “Ümit ediyorum ki sosyal anlamda kişisel olarak gelişmiş halde çocuklarımızı bugün sizlere iade ediyoruz. Yavrularımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Tüm sporcularımızı aldıkları başarı sertifikalarından dolayı kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Yaz Spor Okuluna katılan sporculara belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim