Bursa Süper Amatör Küme ekipleri Gençlergücüspor ile BAL ligi ekiplerinden Yenişehir Belediyespor hazırlık maçında karşılaştı. Yenişehir İlçe Stadı'nda oynanan maçtan ev sahibi ekip, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Yenişehir Belediyespor sezon açılışında Kurban kesilip dualar edildi. Açılışa Gençlergücüspor Başkanı Kamuran Balkan ve yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Son derece dostça geçen karşılaşmaya sporseverler ilgi gösterdi. Maça ilişkin açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Antrenörü Erol Arslan bu maç ile eksikleri görme imkanı bulduklarını dile getirdi. Arslan "Takımımızın geneli gençlerden oluşuyor. Bu tarz hazırlık maçlarında eksikliklerimizi görmek ve takım olmak adına takım oyunu benimsemek adına önemli fırsat buluyoruz. Bugün Yenişehir Belediyespor'a 1-0 kaybettik ancak oyun anlamında geleceğe daha umutla bakacak ışık gördük" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında da bilgi veren Arslan yaptığımız idmanlarla yeni sezona daha hazır gireceğiz. Bugünkü hazırlık karşılaşmasından sonra duruma göre 2 veya 3 hazırlık karşılaşması daha yapacağız. Oyuncularımızın söylenenleri sahaya yansıtmaları oyun disiplininden kopmamaları bizim için artı bir değer oldu. İlk defa birbiriyle oynayan oyuncularımız olduğu için yapacağımız hazırlık karşılaşmalarıyla bu eksikliği de gidereceğiz" diye konuştu.

İnegöl Gençlergücüspor Başkanı Kamuran Balkan, “Zevkli ve çekişmeli geçen hazırlık maçımızı 87.dk da yediğimiz gol ile 1-0 kaybettik. Ancak hazırlık maçı münasebeti ile Dostluklarımızı pekiştirdik. 22 Eylül tarihinde başlayacak olan BAL Liginde Yenişehir Belediye Spor Kulübüne başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim