İnegölspor U-11 takımının velileri, İnegölspor ekibini Köfteci Selim'de ağırladı.

Yemeğe Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, U11 Yaş Grubu Sorumlusu Tacettin Elmas, oyuncular ile oyuncuların anne ve babaları katıldı.

Yemek sonrası açıklama yapan U-11 Sorumlusu Tacettin Elmas, "Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan altyapı sorumlu yöneticimiz sayın Özgür Gürbüz’e, altyapı sorumlumuz sayın Özgür Şahin'e çok teşekkür ediyorum. U-11 takımı olarak çalışmalara 18 Haziran ile başlamış bulunmaktayız. Haftanın 3 veya 4 günü antrenman yapmaya çalışıyoruz. Bugün itibari ile yaklaşık olarak antrenman ve maç sayısı olarak 75 çalışmayı bulmuş durumdayız. Bu sayı bu yaştaki bir grup için iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum. Amacımız öncelikle çocukları spora yönlendirmek kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamaktır. Daha sonrada A takımımıza oyuncu kazandırmaya çalışıyoruz. Bunun örneği bu haftaki A takımımız maçında altyapıdan çıkan 6 oyuncunun oynaması ile görmekteyiz. Amacımız bu sayıları artırmak İnegölspor'a daha fazla oyuncu kazandırmaktır. Siz değerli veliler her zaman çocukların yanında olmanızı ve de bizlere güvenmenizi istiyoruz. Altyapımız da çok değerli hoca arkadaşlarımız bulunmaktadır. Zamanla farklı hocalar ile çalışacaklar her birinden çok değerli bilgiler öğrenip kendilerini geliştireceklerdir. İnegölspor kültürünü kazanıp hayata atılacaklardır. Ben çocuklara bu uzun futbol hayatında başarılar diliyorum. Siz değerli velilere de çocuklara desteklerinizden dolayı da teşekkür ediyorum. Bunun gibi toplantılarımız zamanla olacaktır. Katılan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Gençlik Gelişim Program Sorumlumuz Özgür Şahin ise "Bu akşam U-11 takımı ile böyle güzel yemekte buluştuğumuz için herkese teşekkür ederim. İnegölspor Altyapısı olarak amacımız Profesyonel  takımımıza futbolcu çıkarmaktır. Bu doğrultuda altyapımıza büyük önem vermekteyiz. Bunun meyvelerini de bu haftaki Profesyonel takımımız maçında 6 tane altyapıdan çıkan oyuncumuzun oynaması bizi fazlasıyla mutlu etti. Çocuklarımıza bu konuda  güvenen ve de şans veren Başta Başkanımız yönetim kurulumuz  ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Eğitim gruplarımız olarak haftanın 3 veya 4 günü düzenli antrenmanlar yapıyoruz. Kulübümüzün imkanları ve hoca arkadaşlarımızın  gayreti ile çocuklarımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Ancak hayat futboldan ibaret değildir. Bunun  içinde önceliğimiz çocuklarımız iyi bir insan sonra iyi birey olmaları için onlara yardımcı oluyoruz. Bu doğrultuda çocuklarımız ile okuma  etkinlikleri  yapıyoruz. Onlara kitap sevgisini kazandırmaya çalışıyoruz. Akademi yaş gruplarına yeni başlayan dini sohbet etkinlikleriz  var. Bunların çocuklara faydası olacağına inanıyoruz. Bunun gibi etkinliklerimiz zamanla arttırmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Son olarak söz alan Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz ise, "Öncelikle buraya gelen tüm sporcularımıza ile anne ve babalarına çok teşekkür ederiz. Biz yönetim kurulu olarak A takıma verdiğimiz değerin aynısını hatta daha fazlasını altyapılarımıza veriyoruz. Altyapı maçlarımızı gerek iç sahada gerekse deplasmanda bizzat giderek takip ediyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Şuanda altyapıdan çıkıp A takım kadrosunda bulunan 12-13 tane oyuncumuz var. Bunların zaman zaman 5-6 tanesi ilk 11'de sahaya çıkıyor. Hedefimiz gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirip A takıma yükseltmek. Burada sizin desteğinizde çok önemli. Çocuklarınız arkasında ve destekçisi olun. Biz her zaman onların yanındayız. Önce çocuklarınıza sonrada bize güvenin. Buradaki oyuncuların çoğu belki futbolcu olmayacak ama iyi bireyler olacaklar. Yaşamlarının her alanında başarılı olacaklar. Biz burada bunu sağlamaya çalışıyoruz. Emin olun bu çocuklar burada aldıkları eğitimlerle gelecekte hem eğitim hayatlarında hem iş hayatlarında çok başarışı bireyler olacaklar. Ben yemeğe katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim