Ekim ayında başlayacak olan Süper Amatör Kümede, çekilen kura sonucunda Kurtuluşspor, Doğugücüspor ile aynı grupta yer aldı.

GRUBUMUZDA DENK GÜÇTE TAKIMLAR YER ALIYOR

Kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kurtuluşspor da teknik direktör Güray Şengin kura ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şengin, “Biz bu sene genç ve fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım kurduk. Güzel bir kura çektik. Allah nasip ederse bütün Bursa camiasına, bütün takımlara yeni başlayacak olan sezonda başarılar dilerim. Şu anda grupta favori diye bir şey yok. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kura çekimini her kulüp kendi gücüne göre yorumluyor. Hayırlısı neyse o olsun.”

KARDEŞ TAKIMIMIZ DOĞUGÜCÜ İLE AYNI GRUPTAYIZ

“İnegöl takımları 3 gruba paylaşıldı. Kurada bize de İnegöl takımlarından Doğugücüspor düştü. Aynı zamanda Doğugücüspor kardeş kulübümüz. Oyuncu servisini de beraber yapıyoruz. Grubumuzdaki diğer takımlar hep ilçe takımları. Hepsi Bursa da köklü camialar. Birkaç tane yeni çıkan takım var. Onlarda Bursa da oynamış takımlar. Bursa amatörüne renk veren kulüpler. İznikspor, Orhanelispor, Gürsu Belediyespor hep ilçe takımları. Maçlar başladığında hepsini göreceğiz.”

GENÇ OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİZ

“Hedef olarak önce lige renk katan takım olmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi takımı geç oluşturduk. Güzel transferler yaptık. İyi arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Şuanda hedefimiz herkesin iddiası kadar bizimde iddiamız var. Oyuncularımızın yaş grupları hep aynı. 1998-1999-2000 doğumlu genç oyunculara sahibiz. Aralarında birkaç tane abi var. Hepsi futbolu bilen genç oyuncularla devam ediyoruz. Bizimde katkılarımızla güzel şeyler olacak inşallah. Yeni sezon bütün takımlarımız için hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilişim