Hafta arasında teknik heyette kan değişikliğine giderek, Serhat Güller´in yerine Teknik Direktörlük görevine deneyimli isim Taşkın Güngör´ü getiren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından temsilcimiz İnegölspor, Güngör yönetimindeki ilk maçında Pazar günü renktaşı Tokatspor ile deplasmanda karşıya gelecek. Bordo-Beyazlılar, eski teknik patronu Mehmet Bulut yönetimindeki ev sahibini yenerek kayıplarına son vermeyi amaçlıyor.

Geçen hafta başkentte yaşanan terör saldırısının ardından ilan edilen ulusal yas nedeniyle evinde Tuzlaspor ile oynaması gereken müsabaka dahil bütün müsabakalar tehir edilirken, bir hafta aranın ardından lig maratonuna 7. hafta maçları ile devam edilecek. Ligde sadece ilk haftada Tarsus İdmanyurdu´nu yenme başarısını gösteren Bordo-Beyazlılar son 4 dört randevusunda 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak kötü bir performans ortaya koydu. Bu kayıpların faturası Teknik Direktör Serhat Güller ve yardımcısına kesilirken, hafta arasında yapılan kan değişikliği ile teknik patronluk koltuğuna, İnegölspor´u 3. Ligde şampiyon yaparak 2. Lige taşıyan Taşkın Güngör oturtuldu.

GÜNGÖR´LE İLK SINAV

Bordo-Beyazlı temsilcimiz, yeni Teknik Direktörü Taşkın Güngör yönetimindeki ilk maçında Pazar günü saat 14.30´da Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Gaziosmanpaşa Stadyumundaki maçta İstanbul bölgesinden Emre Malok düdük çalacak. Yusuf Bozdoğan ve Gökçen Seven yardımcı, Mert Güzerce dördüncü hakem olarak görev alacak.

BEŞİNCİ KEZ

İnegölspor ile eski Teknik Direktörü Mehmet Bulut yönetimindeki Tokatspor lig tarihinde beşinci kez karşı karşıya gelecek. İki Bordo-Beyazlı ekip arasında ligde oynanan dört karşılaşmadan ikisini İnegölspor (İnegölspor-Tokatspor 2-1, Tokatspor-İnegölspor 0-2), birini Tokatspor (Tokatspor-İnegölspor 3-2) kazanırken, bir müsabaka ise 1-1´lik beraberlikle sona erdi.

SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUM

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Tokatspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Güngör şöyle konuştu: "İnegöl´deki ilk idmanımız. Takımı tanımaya çalıştık. Çocuklarda bizi artık yavaş yavaş tanıyacaklar. İyi bir iletişim, iyi bir diyalogla ve yoğun çalışmayla iyi bir noktaya gelmek istiyoruz. Bunlarında sonucunu da maçlarda almak istiyoruz. İlk maçımız Tokatspor ile. Tabiî ki deplasmanda olsa 3 puan nasıl alırız onun çalışmasını yapacağız. Onun içinde büyük motivasyona, büyük bir coşkuya ihtiyacımız var. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Umarım ilk başlangıçlar iyi olur. İstediğimiz şekilde olur. Sporcularımızın bizim istediklerimizi yapma konusundaki istek ve arzuları çok önemli. Değişimleri çok önemli. Geçmişten gelen hataların mutlak suretle bu hafta minimuma indirilmesi gerekiyor. Karşımızda ligin tepesinde olan bir takım var ama hiç önemli değil. Bu ligde yukarıdaki, aşağıdaki diye çok büyük farklık görmüyorum. Önemli olan bizim sahaya ne yansıtacağımız. Bizim nasıl performans göstereceğimiz. O nedenle sporcularımıza güveniyorum. Bizim bu teknik adam değişimi ile farklı bir motivasyon olacağını düşünüyorum. Taktiksel anlayışımızda değişimler olacağı kesin. O anlamda da kendilerini hazırlayacaklarını düşünüyorum. İyi bir hafta sonu geçirmek istiyoruz. İnşallah da başarırız"

ESKİ YÖNETİCİLERİMİZ TOKAT SPONSORU OLDU

İnegölspor´un geçtiğimiz sezon yönetim kurulunda yer alan Seçkin Kurşun, Ahmet Sütçü, Emrah Erim, Ali Demirhan, Bülent Tanrıkulu, Özcan Gümüştekin, Celal Ter, Mahmut Demirtaş, Metin Aydınlar ve Ersin Çakır hafta sonu deplasmanda oynanacak Tokatspor maçının deplasman sponsorluğunu üstlendiler.

Eski yöneticiler adına açıklama yapan Ali Demirhan, "İnegölsporumuz sezona beklendiği gibi başlayamadı. Fakat daha ligin başında, oynanacak çok maç ve alınacak çok puanlar var. Birkaç gün önce kulübümüz teknik direktör değişikliğine de gitti. Bu takımdan başarı bekleniyorsa tüm İnegölspor camiasının yönetime, teknik heyete ve futbolcularımıza güvenmesi ve arkasında durması gerekiyor. Bizler de İnegölspor için birlik beraberliğin en lazım olduğu bu günlerde geçen seneki yönetim kurulunda görev yapmış arkadaşlarımızla takımımıza destek olmak istedik ve Tokatspor maçının sponsorluğunu üstlendik. Beklentimiz bu maçtan alınacak bir galibiyetle takımımızın çıkışa geçmesi ve sezon sonunda tüm şehrin beklediği şampiyonluğun yakalanmasıdır. Takımımıza güveniyoruz. Bu ve bundan sonra oynayacağı maçlarda başarılar diliyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise, Tokatspor deplasman sponsorluğunu üstelenen geçen yılki yöneticilere teşekkür ederek, "Gerçekten kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi arkadaşlarımızla geçen yıl beraber görev yapmıştık. Bu yılda takımlarına desteklerini esirgemediler ve Tokatspor deplasman sponsorluğunu üstlendiler. İnşallah hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Tokatspor´u yenerek yavaş yavaş hak ettiğimiz üst sıralara çıkarız. Sezon sonunda da geçen sezon arkadaşlarımızla son anda kaçırdığımız PTT 1. Ligine çıkarız. Eski yönetici arkadaşlarıma yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ediyorum ve tüm ilçe halkınızın takımlarına hem maddi hem de manevi destek vermesini bekliyoruz" şekilde konuştu.  

Editör: TE Bilişim