Bursa Süper Amatör Kümede fikstür Bursa Merinos Parkı'ndaki Gölpark’ta çekildi. Gençlergücüspor, Akhisarspor ile birlikte A grubunda yer aldı. Gençlergücüspor Kulüp Başkanı Kamuran Balkan fikstürü değerlendirdi.

YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Başkan Kamuran Balkan, “Öncelikle 2019/2020 amatör futbol sezonu ilçemizdeki takımlarımız başta olmak üzere bütün takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah sakatlıktan ve kazadan, beladan bütün futbolcuları uzak tutsun. Evet, gruplarımızı çektik. Gruplarda malumunuz İnegöl’den 6 takım var. Federasyonumuzun tasarrufu doğrultusunda, bu sezon doğru bir uygulama ile üçe bölündük ikişer takımlar olmak üzere. Grubumuzda Akhisarspor var bizimle birlikte İnegöl’den. Grup baktığımızda bizim için güzel bir grup oldu. Güzel kulüplerimizde var, dostluklarımızın da hat safhada olduğu kulüplerimizde var grubumuzda.”

DENGELİ BİR GRUPTAYIZ

“Tabi ki grupta iddialı olduğunu duyduğumuz kulüplerde var. Örnek vermek gerekirse; Vefaspor, Kestel Belediyespor, Keles Spor, Görükle İpekspor gibi. Çekişmeli maçlar olacağını düşünüyoruz. Lige girmeyecek takımların var olduğu söyleniyor. Genç takımlar olup, iyi takım, iyi mücadele edecek takımlarımız var. Fethiye İdmanyurdu gibi, 19 Mayısspor gibi, Burgazspor gibi, Dolayısıyla grupta kolay gibi görünebilir dışarıdan bakıldığında, ancak takımları tanıdığımız için zor bir grup. Dengeli bir grup. Mücadele edeceğimiz bir grup.”

CENTİLMENCE BİR SEZON GEÇECEK

“Bizim açımızdan en çok sevindirici tarafı da 12 tane kulübün 10 tanesi ile birebir sohbetimizin oluşu, dostluklarımızın oluşu. Dolayısıyla centilmence bir lig geçireceğimizi düşünüyorum. Kavgadan, gürültüden uzak bir sezon olacağı için keyifliyim. Grubumuzda öyle sıkıntılı kulüpler yok. Ara ara problem yaşadığımız bir sezon olmayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun.”

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ DEVAM EDECEK

“Takımımız iyi. Kadromuz geniş. Biz hedefimizi daha önce açıklamıştık. Bu doğrultuda play-off hedefimiz var. Play-off’a kalmak için öncelikli olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk hazırlık maçımızı Bursa Yıldırımspor ile yapmıştık. Önümüzdeki Pazar günü Yenişehir Belediye spor ile ikinci hazırlık maçımıza çıkacağız. Maç programımız belli. 3.Hafta Orhaneli, bu şekilde arka arkaya devam edeceğiz. 25 Eylül Çarşamba günüde İnegöl’de resmi sezon açılışımızı gerçekleştireceğiz. Bu açılışımızda da İnegöl’ümüzün bir başka güzide takımı olan Karadeniz Güvenspor ile dostluk maçımız olacak. Bu vesile ile ben bütün takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum.”

TRANSFER YAPABİLİRİZ

“Şu an itibariyle transfer ettiğimiz 9 tane oyuncumuz var. Hepsi de birbirinden kaliteli. Geçtiğimiz yıldan da iskeletimizi koruduk zaten. Hocamız eğer ihtiyaç duyarsa hazırlık maçları nezdinde bir veya iki oyuncu alabiliriz. Tabiki gelen olduğu gibi gidende olacaktır. Her şey teknik sorumlumuz Erol Arslan’ın vereceği rapor doğrultusunda devam ediyor. Hedefimiz Play-off, bizi Play-off’a taşıyacak kadroyu da oluşturmak için çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz.”

TÜM DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Bu süreçte yanımızda olan Başta yöneticilerim olmak üzere, Kulübümüzün eski Başkanları, eski yöneticileri, bizlerin dostları, arkadaşları, maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim