Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş, “Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği olarak, İnegölspor'umuzu ziyaret etmek istedik. Öncelikle geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastanede tedavi gören Kulüp Başkanımız Münür Kanar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz. Biz dernek olarak her zaman İnegölspor'umuzun yanında ve destekçisiyiz. İnegölspor İnegöl için marka bir takımdır ve bizim için çok değerlidir. Bu hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız BAK Spor maçında İnegölspor'umuza başarılar diliyoruz” dedi.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ise, “Nazik ziyaretleri için Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Faruk Toptaş kardeşime ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bu ziyaretler gücümüze güç katıyor. Kulübümüz her kesim tarafından sahipleniyor ve destekleniyor. İnşallah bu desteklerin sonucunda hem maddi olarak hem de sportif olarak istenilen başarıları inşallah yakalayacağız. Ben ziyaretiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim