Bu sezon BAL Liginde İnegöl’ü temsil edecek olan Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Kafkasspor Kulüp Başkanı Sabahattin Ordu, “Başlayacak ligler öncesi İnegölspor’umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyor, başarılı bir sezon diliyorum. İnegölspor’u yakından takip ediyoruz. Yapılanmaya gidilerek, genç ve kaliteli bir ekip oluşturuldu. İnşallah bu yapılanmanın ardından hak ettiğimiz 1.Lige çıkarız. İnegölspor hepimizin ortak değeri. Elimizden geldiği kadar maddi ve manevi olarak İnegölspor’umuzun yanındayız” dedi.
Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Öncelikle BAL Liginde sizlere başarılar diliyorum. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir. İnşallah sizde güzel bir sezon geçirerek 3.Lige çıkarsınız. Biz İnegölspor yönetimi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnegöl şehri futbolu seviyor. Aynı şekilde gençlerimizde futbolu seviyor. Bizlerde gençlerimize güveniyoruz. İnşallah bu sezon gençlerimizle başarılı bir sezon geçiririz. Ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, 3.Lig yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim