Doğugücüspor’un son 10 dakikada bulduğu gollerle 3-2’lik galibiyeti ile tamamlanan maçın değerlendirmesini yapan Alanyurtspor Kulübü Başkanı Hakan Durak, hakemin yaşanan olaylara göz yumarak müsabakayı devam ettirdiğini belirterek, “Herkes önyargılarından sıyrılmalı” dedi.

1. Amatör Küme’de 10. hafta, hafta sonu oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Ilgarspor deplasmanda Atıcılar’ı 9 kişi kaldığı maçta 2-1 yenerek tekrar Play-Off iddiasını sürdürdü. Osmaniyespor lider Emekspor’a İnegöl’de direnemedi ve sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Emekspor, bu sonuçla 10 maçta 10 galibiyet elde ederek şampiyonluk için gün saymaya başladı. Haftanın en önemli maçında gollerin tamamı ilk yarım saatte atıldı. Doğugücü 2-0 geriye düştüğü maçta Alanyurtspor’u 3-2 yenerek çok kritik bir galibiyet aldı. Maçta zaman zaman gergin anlar yaşandı. 60. dakikada Alanyurtspor bir penaltı atışından yararlanamazken, Doğugücü’nden Alican kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Alanyurt yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince çok önemli bir avantajı kaybetti.

HAKEM OLAYLARA SESSİZ KALDI

Maçın değerlendirmesini yapan Alanyurtspor Başkanı Hakan Durak, “Zor ve güzel bir müsabaka oldu. Maça iyi başladık ve 2-0 öne geçtik. Ancak ikinci golümüzden sonra yedek kulübesine ve hocamıza çok ağır hakaretler yapıldı. O andan itibaren futbolcularımızın motivasyonu dağıldı. Hakem, çıkan olaylara rağmen maçı devam ettirdi. 8 dakika içerisinde 3 gol yedik. Çok enteresan bir maç seyrettik” dedi.

Başkan Hakan Durak, “Neticede bir 3 puan mücadelesiydi. Doğugücü taraftarının daha sakin olması gerekirdi. İkinci golden sonra oyuncularımızın sevinmesi gayet normal. Tribünlere karşı en ufak küfür ve hareket olmamıştır. Doğugücü camiasının maça çok önem verdiğini biliyoruz ancak bu kimseye hakaret etme hakkını vermez. Hocamıza özellikle çok hakaretler edildi. Yunus hocamız aynı zamanda bir eğitimci. Yarın başka kulüp çatısı altında da çalışacaktır. Belki Doğugücü ilerleyen zamanlarda kendisine teklif götürecektir. Zannediyorum geçen yıldan hocamız hakkında yalan yanlış yorumların yapılması taraftarın gözünde suçlu göstermiştir. Hocamız çok değerli ve işini hırsla yapan birisi. Her kulüp taraftarına ve İnegöl takımlarına eşit mesafededir. Kendisi bunu defalarca dile getirmiştir. Herkes önyargılarından sıyrılmalı. Hocamıza yapılan saygısızlık kulübümüze yapılmıştır. Bu tip olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUM

Başkan Durak, “Her ne kadar avantaj kaybettik gibi görünse de aynı yerimizdeyiz. 2’ncilik şansımız devam ediyor. Futbolcu kardeşlerime güvenim sonsuz. Kulübümüzü Play-Off`a taşıyacaklardır. Son haftalar çok heyecanlı geçecek. Her zaman temennimiz İnegöl takımlarının başarılı olması yönündedir” diye konuştu.

TELAFİSİ OLMAYAN HAFTALARA GİRİYORUZ

Haftasonu grubun son sırasında yer alan SHÇEK ile karşılaşacaklarını hatırlatan Durak, “Pazar günü saat 14.00’da Kurtuluş Amatör Spor Kompleksinde SHÇEK’i konuk edeceğiz. Her maça final havasında çıkıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bu başaracak güçteyiz. Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz, herkes bunun bilincinde. Umarım tekrar çıkışa geçeriz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim