İnegöl Belediye Başkanı ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Alper Taban, bu hafta İnegöl’de oynanacak Efeler Ligi ve 1. Erkekler Ligi voleybol maçlarına tüm ilçe halkını davet etti.

Spor kenti İnegöl hedefine ulaşmak adına bu alanda uzun yıllardır yatırım ve çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi’nin iki değeri, Cumartesi günü İnegöl’de iki önemli rakibini konuk edecek. Voleybolda nefesleri kesecek iki karşılaşma öncesi İnegöl Belediye Başkanı ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Alper Taban’dan tüm ilçe halkına davet geldi.

İKİ RAKİP İNEGÖL’E GELİYOR

Efeler Liginde İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı, 30 Kasım Cumartesi günü 16.00’da İnegöl İlçe Spor Salonunda Halkbank’ı konuk ediyor. 1. Erkekler Voleybol Liginde ise Turuncu-Lacivertli temsilcimiz saat 14.00’da Yeniceköy Spor Salonunda Milas Belediyespor’u ağırlayacak.

Zorlu karşılaşmalarda İnegöl Belediyespor takımları taraftarının büyük desteğine ihtiyaç duyarken, Belediye Başkanı Alper Taban yazılı bir açıklama yaparak tüm ilçe halkını voleybol maçlarına davet etti. Başkan Taban, spora ve sporcuya verdikleri önemle İnegöl’ün spor şehri bir kent olabilmesi için çalıştıklarını ifade ederek; “Şehrimizde uzun yıllardır bulunan voleybol takımlarımız ile İnegöl, bu sporu adeta benimsedi. Bugüne kadar coşkulu, temposu yüksek onlarca maç oynadık ve bu maçları seyircilerimizin desteği ile kazandık. Bu hafta da yine taraftarlarımızın, ilçe halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Hem Efeler Liginde hem de 1. Ligde oynayan takımlarımızı 30 Kasım Cumartesi günü oynayacakları karşılaşmalarda ilçe halkımızın yalnız bırakmayacağını umut ediyorum” dedi.

İKİ AYRI SALONDA İKİ AYRI HEYECAN

Başkan Taban, maçların saatleri ve oynanacağı salonlar hakkında da bilgi vererek şöyle devam etti: “Bu hafta iki önemli rakibimizi ağırlayacağız. Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele eden takımımız, Cumartesi günü 14.00’da Yeniceköy Spor Salonunda Milas Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçın hemen ardından 16.00’da da İnegöl Kapalı Spor Salonunda Axa Sigorta Efeler Ligi mücadelesinde temsilcimiz Belediyespor, Halkbank’ı konuk edecek. Tüm ilçe halkımızı zorlu karşılaşmalarda salonda, yanımızda görmeyi arzu ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim