İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, forma kampanyasına destek veren İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle şahsımı kabul eden İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin’e teşekkür ediyorum. Başkanımızın önderliğinde sağ olsunlar OSB yönetim kurulu her sezon bizlerden desteklerini esirgemiyorlar. Sezon başı da ciddi manada destek verdiler. Bugünde forma kampanyamıza aynı şekilde ciddi manada destek verdiler. Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerine verdikleri desteklerden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum. Malumunuz desteksiz bu işler yürümüyor. Bu sezon çok şükür mali anlamda istediğimiz başarılı elde ettik. Geriye ligde başarılı olmak kalıyor. İnşallah onu da en kısa zamanda yapacağız ve hak ettiğimiz noktalara geleceğiz.”

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Şahin ise, "Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu’na ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnegölspor şehrimizin en önemli markaları arasında yer alıyor. Bu manada İnegöl Organize Sanayi Bölgesi olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. İlçemizin ekmeğini yiyen suyunu içen herkesin de İnegölspor'a sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Ziyaretleri için başkanımıza teşekkür ediyor, ligde başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim