İnegöl Belediyespor yönetimi, İnegöl’de hizmet veren özel bir hastane ile sağlık sponsorluğu protokolü imzaladı.

Sponsorluk protokolü, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle imza altına alındı. İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, yeni sezon ve voleybol takımına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Efeler Liginde oluşturduğumuz takımla yolumuza devam ediyoruz. Bugün itibariyle ekibimiz sezonu açmış oldu ve bu arada transfer çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Gerçekten şehre değer katan, kıymetli bir organizasyondan bahsediyoruz. Özellikle branşların içerisindeki voleybol takımımızın bu anlamda ciddi manada yeri ve önemi var. Salon sporları deyince zaten akla ilk gelen basketbol ve voleybol gibi branşlar olduğu için voleybol da şehrimizde gerçekten kabul görmüş bir branşımız. İnşallah hep birlikte; yöneticilerimiz, oyuncularımız, taraftarlarımızla beraber, tüm paydaşlarımızla bu sene ligde güzel bir noktaya ulaşmayı hedefliyoruz. Zor, meşakkatli ama başarılması güç olmayan bir alanda inşallah güzel başarılar elde etmek istiyoruz. Ben tüm ilçe halkımızı ve taraftarlarımızı oynayacağımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamaları için davet ediyorum” dedi.

Taban, sponsorluk protokolüne ilişkin de konuştuğu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sağlık hizmetleri noktasında geçmişte de bizlere katkı ve desteklerini esirgemeyen Cihangir Hastanemizin kıymetli yöneticileriyle bir aradayız. Yeni sezon için sponsorluk sözleşmesini imza altına alacağız. Ben bugüne kadar verdikleri katkı ve destekler için teşekkür ediyorum. Bugün yine kendilerine teklif yaptığımızda şartsız olarak kabul ettiler ve yeniden bizim sağlık hizmetleri noktasında sponsorumuz oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Özel Cihangir Hastanesi Genel Koordinatörü İbrahim Demirel ise, “Bizler İnegöl Belediyespor’un sağlık sponsoru olarak şehrimizin değeri olan takımın ulusal alandaki başarılarını desteklemek adına yıllardır yanlarında olacağımızın sözünü vermiştik sağlık anlamında. Bundan sonra da inşallah aynı şekilde başarılarını sürdürebilmek adına sağlık adına tüm alanlarda sponsorluklarını sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. yapılan protokolün hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından sağlık sponsorluğu anlaşması için imzalar atıldı.

Editör: TE Bilişim