Cuma günü Yalova’da 3. Lige çıkma mücadelesi verecek olan İnegöl temsilcisi Kafkasspor ve Sakarya temsilcisi Sapancaspor'un başkan ve yöneticileri İnegöl’de bir araya geldiler.

Sapancaspor Başkanı Adil Köseoğlu ve beraberindeki heyet İnegöl'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler. İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği ile Kafkasspor tesislerine gelen Sapacaspor heyeti, Cuma günü oynanacak final maçı öncesinde birlik ve beraberlik görüntüsü verdiler.

Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Marmara Gürcü Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Mennan Portakal’da hazır bulundular.

Birlikte kamuoyuna sıcak mesajlar veren Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu ve Sapancaspor Başkanı Adil Köseoğlu, iyi oynayanın kazandığı, dostça iki kulübün birbirini tebrik ettiği bir karşılaşma olmasını temenni ettiler.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kafkasspor Başkanı Sebahattin Ordu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Anlamlı bir ziyaret oldu. Birbirine yakın iki camiayı temsil eden 2 kulübün zafer maçı olacak. Ancak biz büyük bir inanca sahibiz. Yalova stadını bayram yerine çevirmek istiyoruz. Eğer hayal ediyorsanız, yapabilirsiniz. 3. Lig hedefiyle çıktığımız yolda sadece tek bir 90 dakika kaldı. Karşılaşmaya binlerce taraftarımız gelecek. İnegöl’de büyük bir zaferle döneceğimize inancımız tam. İnegölspor’umuzla birlikte Kafkasspor’umuz da ilçemizi profesyonel ligde temsil edecek. Bu sebeple bayramımıza İnegöl’ü seven herkesi davet ediyoruz” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim