İnegöllü yıldız Ali Akman Bursaspor’da gösterdiği başarılı performans sonrası Alman ekibi Eintracht Frankfurt’la anlaşmaya vardığı ifade edildi.

İnegölspor’un alt yapısından yetişen ve Bursaspor altyapısına transfer olan, burada gösterdiği performans sonrası A Takıma yükselen Ali Akman bu sezonki performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ali Akman’ın adı bu sezon birçok üst düzey takımla anılırken Sky Sport Ali Akman’ın Alman ekibi Eintracht Frankfurt'la anlaşmaya vardığını yazdı.

Sky Spor’un haberinde;  Sezon sonunda serbest kalacak oyuncunun peşinde Chelsea, Galatasay, Arsenal, Wolfsburg gibi takımların olduğu ancak Eintracht Frankfurt’un anlaşmayı tamamlanmak üzere olduğu ifade edildi.

17 MAÇTA 10 GOL

TFF 1. Lig’de çıktığı 17 maçta 10 gol atarak takımının yıldız ismi olan Ali Akman, Ümit Milli Takım’da da boy gösteriyor.

HAYALİ GERÇEK OLACAK

Akman son verdiği röportajda kariyer hedefine değinerek, “En üst seviyelere kendimi hazırlamak istiyorum. Bunun için en doğru yolları izlemek istiyorum. Kademe kademe ilerlemenin doğru olacağını düşünüyorum. Kendimde en üst sevilere çıkacak potansiyeli görüyorum. Kendime de güveniyorum. Yılmadan çalışıyorum, futbol için yaşıyorum, futbol için her şeyi de yapıyorum. Allah’ın izniyle en iyi yerlerde olmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 Akman, “Hedef İstanbul üzeri Avrupa mı, direkt Avrupa mı?” sorusuna “Direkt olarak Avrupa’ya gitmek istiyorum” yanıtını vererek isteğini açıkça dile getirmişti.

ALİ İÇİN FORMÜL ARIYOR

18 yaşındaki futbolcu için formül arayan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat’ın, son üç günde nasıl bir yol izleyeceği de camia içinde dikkatle takip ediliyor. Ayrıca Bursaspor Kulübü, Ali Akman ve diğer oyuncuları, olası transferi söz konusu olsa dahi, sezon sonuna kadar takımda tutmayı hedefliyor.

Editör: TE Bilişim