Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İnegölspor U-19 ekibi, Lig ikincisi olan Belediye Derince Spor ile 2-2 berabere kalarak liderliğini sürdürdü. 
U19 ekibi Yeniceköy sahasında ağırladığı Belediye Derince Spor’u karşısında 11. dakikada yediği penaltı golü ile 1-0 geriye düştü. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarı baskısını arttıran ekip, 69. dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Orhan Ünver, durumu eşitledi, 1-1. Karşılıklı atakların geliştiği müsabakanın 90. dakikasında topla buluşan Erdal Kaya, attığı şık golle ekibimizin 2-1 öne geçmesini sağladı. Kaleci Emre Şeker ile Mehmet Buğra Aslan, gol sevincini abartılı bir şekilde yaşadıkları için kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Sahada 9 kişi kalan gençler, maçın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Ekip bu sonucun ardından rakibi ile arasındaki 1 puanlık farkını koruyarak liderliğini sürdürdü.
Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan U-19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “Yenice sahasında Belediye Derince Spor ile karşılaştık. Zirve mücadelesi verdiğimiz rakibimiz karşısında yüksek bir motivasyonla maça başladık. Kazanma arzumuzu isteğimizi rakibimize kabullendirme düşüncesiyle baskılı başlama tempolu ve hızlı oynama düşüncemiz iyiydi. Ancak maçın başında penaltıdan yediğimiz gol bizi biraz demoralize etti. Skora ortak olma düşüncesiyle aceleci bir oyun oynadık, sakin kalmadık. Topu yere indiremedik pas oyunumuzu ve olgun oyunumuzu sergileyemedik. 2.yarıda ise gerçek oyunumuzu sahaya yansıttık. Topu yere indirdik hızlı pas oyunumuzla birçok pozisyonlar ürettik. Sonuçlandırmada başarısızlık gösterdik. Golü bulamamamıza rağmen oyundan kopmadan baskımızı arttırdık ve penaltıdan golü bulduk. Tempomuzu daha da arttırarak galibiyet için daha arzulu bir oyun oynadık çok net fırsatlar yakaladık; ama sonuçlandırma da başarısızlık gösterdik. Maçın uzatma dakikalarında bulduğumuz golle öne geçtik ama skor üstünlüğünü koruyamadık. Hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Mücadelecinden dolayı oyuncularımı kutlarken maçın içerisinde centilmenlik dışı davranan ve bizleri sahada yalnız bırakan sporcularımıza gerekli disiplin cezalarının verileceğini spor kamuoyuna duyururum. Bizlere destek veren yönetimimize de ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim