TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nden orta saha oyuncusu Ali Kemal Yükseker ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Aziz Bolat, “Dış transfer çalışmalarımız kapsamında geçtiğimiz sezon şampiyon olarak 2.Lige çıkan Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nden orta saha oyuncusu Ali Kemal Yükseker ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Ali kardeşimiz inşallah yeni sezonda kulübümüzün başarısı için mücadele edecek. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu sezon arzu ettiğimiz başarıyı elde edeceğiz. Takımımız yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Takımdaki arkadaşlık ve uyum gerçekten çok güzel ve memnun edici. İnşallah bu birlik ve beraberlik sezon sonunda bize başarıyı getirecek” dedi.

Ali Kemal Yükseker ise, “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte İnegölspor'u hak ettiği noktalara taşıyacağız. Anlaşmanın hem kendim hem de İnegölspor için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim