U14 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş; “U 14 Elit Ligi 2. Grup’ta bu hafta aynı puana sahip Nilüfer 1987 takımını ağırladık. Maçın 2. dakikasında öne geçtik. Erken gelen golden sonra oyuncularımız farkı arttırmak için acele kararlar vermeye başladılar. Rakibimiz ise daha dengeli ve sahaya iyi yerleşim yaparak topu kendinde tutmaya çalıştı. İlk yarının son dakikasında rakibimiz kazandığı penaltı atışını gole çevirdi ve skoru beraberliğe getirmeyi başardı. 2. yarı baskı kurmaya çalıştık ancak yine acele kararlar vermeye devam edince finali yapamadık. Son bölümde aldığımız risk ile 2 net pozisyon yakaladık ancak değerlendiremedik. Rakibimize pozisyon vermedik ancak güzel ve zevkli mücadele oldu. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Oyuncularımız maçta elinden geleni yaptılar. Hatalarımızı hafta içi tartışarak daha iyi olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

RAKİBE OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ KURDUK

U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “Bölgesel Gelişim Ligi 9 haftasında evimizde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk ettik. Maça rakibimize oranla daha iyi başladık. İlk 25 dakika da topa sahip olan taraftık. 2. bölgede rakibimizi karşılayarak geride pas yapmalarına izin verdik. Araları iyi kapattığımız için rakibimiz uzun oynamak zorunda kaldı ve atılan uzun topları büyük ölçüde kazanarak topu ayağa indirip pas oyunu oynadık. Net pozisyon açısından çok üretken olamasak da topun bizde kalmasıyla rakibimize oyun üstünlüğümüzü hissettirdik. 2. yarıya hücuma zenginlik katabilecek 2 oyuncu değişikliği ile başladık. Düşündüğümüz gibi oldu ve net pozisyonlara girdik. İlk yarıya oranla daha baskılı oynadığımız maçta baskımız sonuç getirdi ve goller bularak maçı galip tamamladık” şeklinde konuştu.

BASKI GALİBİYET GETİRDİ

U16 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “TFF Bölgesel Gelişim Ligi 1. Bölge 2. Grup 9. haftasında Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaştık. Oyuna 3. bölgede baskı kurarak rakibi hataya zorlayıp kazandığımız toplarla da pozisyonlar üretip değerlendirme düşüncesiyle başladık. Zaman zaman da bunları gerçekleştirdik ama sonuçlandırmada eksiktik. Rakibimiz de etkili oyuncularıyla hızlı ataklarla etkili pozisyonlar ürettiler ama değerlendiremediler. Oyunun genelinde pas oyunumuzu, baskımızı tam olarak gerçekleştiremedik ama oyuncularım maçın sonuna kadar mücadele ve oyuna odaklanmaları maçı kazanmamızı sağladı. Amacımız olan iyi ve doğru oyunu uygulamaya çalışmak bunun içinde çalışmaya, gelişmeye, üretmeye, öğrenmeye devam edeceğiz” diye konultu.

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Sultanbeyli Belediyespor ile Sultanbeyli Belediye stadında karşılaştık. Rakibimiz kendi saha avantajını aynı zamanda taraftarlarının da desteği ile oyuna kalemize yakın alanda baskı kurarak başladı. Rakibimizi yavaşlattık. Oyuna ortak olduk. Devre karşılıklı ataklarla sona erdi. 2. devrede oyuna iyi başlayan taraf bizdik. Pas ve pozisyon üstünlüğünü ele geçirdik. Bunun neticesinde galibiyete ulaştık. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

U19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş, “Oyuna temkinli başladığımız bir haftada ortada geçen bir oyun oldu. İlk yarı biterken ve ikinci yarının başında kurduğumuz baskıda golü bulduk. Son dakikalarda rakibin uzun toplardan etkili atakları vardı. Onları da savuşturunca galip geldik. Zor deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardıkları için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Grubumuzda lider durumdayız ve bunu sezon sonuna kadar korumak istiyoruz. Amacımız sezon sonunda Elit B grubuna yükselmek bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu hafta yine sahamıza da grubun güçlü takımlarından Sakaryaspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Tüm sporseverleri bize destek olamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim