Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden İnegölspor hafta sonu çıktığı 4 karşılaşmayı da kazandı.

İNEGÖLSPOR 9 – 1 DÜZCESPOR

U15 Sorumlusu Yunus Memiş, “Akademi liginin 2.haftasında sahamızda Düzcespor’u ağırladık. Oyuna önde baskı ile başladık ve topun bizde kalmasını sağladık. Organize ataklarımızın yanında rakibimizin hatalarından kaynaklanan pozisyonlar bulduk. Bunu da maçın genelinde gördük. Oyuncularımızın maç boyunca istek ve arzuları iyiydi. Bu galibiyet ile sonraki haftalar için takımımıza özgüven gelecektir. Önümüzdeki maça daha iyi hazırlanıp her hafta üstüne koyarak devam etmek istiyoruz” dedi.

İNEGÖLSPOR 7 – 0 DÜZCESPOR

U16 Sorumlusu Caner Taban, “Bölgesel Gelişim Ligi 2. Haftasında evimizde Düzcespor'u ağırladık. Geçen seneden tanıdığımız fizik kalitesi iyi, sert, temaslı oynayan, topla ilişkileri iyi olan rakibimiz karşısında bu özelliklerini bilerek hafta içi gerekli çalışmaları yaptık. Maça da istekli arzulu başlayan takımımız hemen maçın başında pozisyonlar bulmaya başladı. İlerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü rakibine vermeyen ekibimiz girdiği pozisyonları da gole çevirince farklı skorla sahadan galibiyetle ayrıldı. Bol gollü galibiyetin yanında oynanan oyun, neredeyse rakibe pozisyon vermeden maçı bitirmemiz de ayrıca maçın sevindirici tarafıydı” diye konuştu.

DÜZCESPOR  0 – 1 İNEGÖLSPOR

U17 Sorumlusu Murat Yakşi, “Düzcespor ile deplasman da karşılaştık. Oyunda istediğimiz tempoyu yapamadık. Ppas ve pozisyon üstünlüğü bizde olmasına karşın son vuruş becerisini gösteremedik oyunun geneli orta sahada mücadele ile geçti. Son 10 dakikada etkimiz arttı sonuca ulaştık oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim” dedi.

KARDEMİR KARABÜK 1 – 3 İNEGÖLSPOR

U19 Sorumlusu Selahattin Esen, “ TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 2.Haftasında Kardemir Karabükspor İle Deplasmanda Karşılaştık. Maça İstediğimiz Şekilde Başlayamadık. İlk 25 Dk Bölümde Rakibimiz Üzerimizde Baskı kurdu. Biz baskıyı kırmakta zorlandık. Daha sonra oyuna ortak olmaya başladık ve devre bu şekilde tamamlandı. 2.yarıda ise gerçek oyunumuzu oynamaya başladık. 2.bölgeyi ve oyunun hâkimiyetini elimize aldık. Oyunu yönlendirme, baskı oluşturma tempomuzu ve enerjimizi tam olarak göstermeye başladık. Yenik duruma düşmemize rağmen oyun ve takim disiplinimizi bozmadan oyunumuza devam ettik. Neticesinde maçın son bölümlerinde bulduğumuz gollerle zorlu deplasmanda galip geldik. Bundan sonra ki maçlarda iyi ve doğru oyunumuzun süresini arttırarak yarışmacı olan takimimizi zirveye taşımak olacaktır. Oyuncularımızı bu galibiyetten ötürü kutlarım” dedi.

EKİBİMİZ HEM OYUNU HEM SKORU KAZANDI

İnegölspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Özgür Şahin ise, “Akademi  lig 2.haftasında U17-U16 ve U15 Takımlarımız Düzcespor ile karşılaşırken U19 takımımız Geçen yıl Elit B grubunda mücadele eden Kardemir Karbükspor ile karşılaştı.U15 takımız ilk defa bu lig de oynamak da  aramıza yeni katılan sporcular ile birlikte güçlenen ekibimiz yavaş bu lig e adepte olacaklar. Oyunun genelinde üstün olan ekibimiz hem oyunu hem skoru kazandı. Özellikle U16 takımımız proje takımı olarak kurulan Düzcespor’u oyun ve skor olarak yenmesi haftanın en güzel olayıydı. Geçen yıl aynı yaş grubu ile yaptığımız müsabakalarda iki ekip de eşit görünüyordu. Bu müsabakada bizim oyuncularımızın daha fazla geliştiğini görmek beni çok mutlu etti. U17 takımımız ise deplasmandan ilk 3 puanını alarak dönmesi bizim adımıza bir kazanç oldu. U19 takımımız zorluk derecesi çok yüksek müsabakada  Deplasmandan galibiyet ile çıkası haftanın en karlı kazancımızdı. Tüm sporcularımızı ve antrenör arkadaşlarımı kutluyorum. Bu hafta U19 ve U17 takımımız Cumartesi günü Yenice’de müsabakalarını oynayacaklar. Tüm ilçe halkını müsabakalara davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim