İnegöl Enver Köftecisinde düzenlenen yemeğe, İnegölspor altyapı genel koordinatörü Özgür Şahin, u14 futbol takımı antrenörü Yunus Memiş, U14 futbol takımı sporcuları ve Sporcu velileri katıldı.

U14 Takım Kaptanı Mustafa Enes, yemek sonrasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bu değerli yemeğe hepiniz katıldığınız ve bizlere böyle bir ortam sağladığınız için arkadaşlarım ve kendi adıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

EVLATLARIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUZ

Sporcu velilerinden Mahmut Kaya yaptığı açıklamada, “Biz veliler olarak evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Hepimizin geleceği, en kıymetli varlıkları evlatlarımız. İnanıyorum ki geleceği inşa etmenin esas yolu çocuklarımızdan, gençlerimizden geçiyor. Geleceğin daha iyi şekillenmesi için şimdiden gençlerimizi, çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz lazım. Onları kişilik olarak da, ahlaki olarak da çok iyi yetiştirmeliyiz. Bunun için spora, eğitime önem veriyoruz, önem vermeye devam edeceğiz. Çocuklarımızı sizler gibi değerli hocalarımıza teslim etmekten onur duyuyoruz. Gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SONUÇ DEĞİL, SÜREÇ ODAKLI BAKIYORUZ

U14 futbol takımı antrenörü Yunus Memiş, yemekte hedefleri ile ilgili bilgiler verdi. Memiş, “Haftaya başlayacak olan U14 elit liginde sezon öncesinde bizlerin burada toplanmasına vesile olanlara ve davete icabet eden siz velilerimize sporcularımıza ve İnegolspor Gençlik Geliştirme Sorumlumuz Özgür Şahin hocama teşekkür ediyorum. 10 Ağustos itibari ile başladığımız bu görevde, İnegolspor altyapısı olarak önceliğimiz iyi bir birey, iyi bir vatandaş ve iyi bir İnegolspor sevdalısı gençler yetişmektir. İkinci olarak ise, futbol oyununu sevdirmek ve bu oyunu doğru bir şekilde oynatmak, oynarken gelişmek. Bu zamana kadar 8 hazırlık maçı oynandı ve tüm oyuncularımıza şans vererek takım için ve kendileri için değerlendirmeler yapabilme fırsatım oldu. Eksikliklere rağmen belli bir seviyeye geldiğimizi söyleyebiliriz. Umarım sezon içersinde bu eksiklere rağmen güzel skorlarda gelirse, oyuncularımız özgüven kazanacak ve daha iyi bir futbol izleteceklerdir. Şartlar ne olursa olsun hangi ligde oynarsak oynayalım, skordan ziyade süreç odaklı çalışmalar yapacağız. Her oyuncumuzun gelişimini yakından takip ederek, nerden nereye geldiğini tartışacağız. Seneye U15 gelişim ligine katılacak olan grubumuzun, hangi düzeyde gelişmeler kaydettiğini göreceğiz ve gelişmek daha iyi olabilmek ve süreci en verimli şekilde tamamlamak için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Tekrar hepinize teşekkür ediyor, sezonumuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Şahin ise, “Sezon başında ki süreç Yunus Memiş hocamızın sizlerle çalışması ile başladı. Yunus Memiş hocamız İnegöl’de çeşitli amatör kulüplerde antrenörlük yaptı, 3 senedir süper amatör ligde antrenör olarak görev alan, bilgisi, birikimi olan antrenör arkadaşımızdır. Süper amatör kümede antrenörlük yapmış bir hocamızın, sizlerin eğitiminin başında bulunması, bu anlamda bizim adımıza, İnegölspor alt yapımız adına da size verdiğimiz önemi gösterme adına çok önemlidir. Başlangıcımızı bu şekilde yaptık. Yeterli hazırlık dönemi de gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta herhangi bir aksilik olmazsa maçlarınız başlayacak. Orada İnegölspor’u en iyi şekilde temsil edeceğinize cani gönülden inanıyorum. Eksiklerimiz var, ama bunları çalışarak en üst düzeye geleceksiniz. Bütün çabamız bu doğrultudadır. Biraz önce hocamız bahsetti. Bizim birinci önceliğimiz hiçbir zaman maçı kazanmak olmadı ve olmayacak. Oyun ve maçı kazanmak ana amaçlarımızdan bir tanesi. Biz her zaman Fair playin, centilmenliğin, dostluğu her zaman ön plana aldık. Almaya da devam edeceğiz. Sizlerde maçlarda bu doğrultuda çalışacaksınız. Bizlere bu doğrultuda sunum yapacaksınız. Sizlerden istediğimiz şeyler, antrenmanlarda, hazırlık maçlarında, sizden istediklerimizi maçlara yansıtmanızdır. Skor gelecek, gelmeyecek, bu bizim için çok önemli değil. Sadece baktığımız nokta, sporcu grubumuz gelişiyor mu, gelişmiyor mu. Gelişmeyen arkadaşlarımızla süreç içinde yollarımızı ayıracağız. Gelişmeye devam eden arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Altyapıda tüm hoca arkadaşlarım fedakarca çalışmaktadırlar. Neyi daha iyi yapabiliriz, sürekli bunun üzerinde durmaktayız. U13 yaş grubundan başlamak üzere tüm yaş gruplarımıza antrenman ve kamp malzemeleri dağıtıldı ve siz değerli velilerimizden herhangi bir ücret istenmedi. Bu imkanları sağlayan başta yönetim kurulu başkanımız Eşref Güç’e ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Eldeki tüm imkanları bize sunmaya çalışıyorlar. Oynayacağınız müsabakalarda şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim