TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Kastamonuspor 1966 takımından forvet Muharrem Ozan Cengiz ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Sedat Esadi, “Dış transfer çalışmaları kapsamında uzun zamandır gündemimizde olan forvet mevki oyuncusu Muharrem Ozan Cengiz kardeşimiz ile anlaşma sağladık. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi yavaş yavaş tamamlıyoruz. Çok şükür istediğimiz oyuncuların çoğu ile anlaşmamızı sağladık. Çok yakında transfer çalışmalarımız tamamlanacak ve artık şehir olarak lige odaklanacağız. İnşallah sezon sonu hedeflerimizi ulaşırız. Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Muharrem Ozan Cengiz ise, "İnegölspor'a geldiğim için son derece mutluyum. İnegölspor'u ve şehri yakinen biliyorum. Daha önce birçok kez İnegölspor'a karşı oynadım. İnşallah bundan sonra İnegölspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. İnşallah takım arkadaşlarımızla beraber bu takımı hak ettiği noktalara getireceğiz. Ben anlaşmanın hem kendi adıma hem de İnegölspor adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim