2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, 3. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 16.30’da Bodrum Belediye Bodrumspor deplasmanına çıkıyor.

Lige Niğde Anadolu FK beraberliği başlayan ve ardından Gaziantepspor karşısında galibiyet elde eden İnegölspor, topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor. Bodrumspor ise Eyüpspor mağlubiyeti ile başladığı ligde geçtiğimiz hafta Ankara Demir’i yenmesi sonucu 3 puanla 6. sırada bulunuyor.

REKABET ANALİZİ

İki takım arasındaki rekabet geçtiğimiz sezona dayanıyor. İlk olarak 2017-2018 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşı karşıya gelen ekiplerin ilk maçı İnegöl’de oynandı. İnegölspor, evinde oynadığı müsabakayı Raif Demir ve Barış Sinan Üstün’ün golleriyle 2-1 kazanırken rövaşta ise taraflar sahadan golsüz beraberlikle ayrıldılar.

Geride kalan müsabakalarda İnegölspor’un gol ayakları Yaşar Çetin (2), Raif Demir ve Yusuf Çoban olurken Bodrumspor’da ise Samet Katanalp, Emre Şahin ve Göksu Türkdoğan 1’er gol kaydederek takımlarına galibiyet getirdiler.

DÜDÜK UĞURLU’DA

Pazar günü saat 16.30’da Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Sinan Bilen ve Efe Kurtuluş üstlenecek.

Editör: TE Bilişim