TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, bugün çıkacağı Keçiörengücü deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyor. İnegölspor, geride kalan 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak topladığı 5 puanla 14. sırada kendisine yer bulurken, Keçiörengücü ise 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 8 puanla 10. sırada yer alıyor.

Keçiörengücü ligde evinde 3 maçtır kaybetmezken İnegölspor ise ligde deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor, toplamda ise 4 maçtır kazanamıyor.

REKABET ANALİZİ

Bugün oynanacak olan müsabaka iki ekip arasındaki 9. karşılaşmaya ev sahipliği yapacak. İlk olarak 2008-2009 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta karşı karşıya gelen ekiplerin İnegöl’de ve Keçiören’deki mücadeleleri 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Yine aynı sezon 3. Lig 3. Grup’ta karşılaşan ekiplerin İnegöl’deki mücadelesini İnegölspor 2-1’le kazanırken rövanşta ise 1-1’lik beraberlik görüldü. 2015-2016 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşılaşan ekiplerin Keçiören’deki ilk maçı 2-2 beraberlikle sonuçlanırken rövanşta ise İnegölspor, evinde ağırladığı rakibini 1-0’lık skorla geçerek 3 puana uzanana taraf oldu. Son olarak 2017-2018 sezonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta karşılaşan ekiplerin İnegöl’deki mücadelesini ev sahibi ekip 2-1’le kazanırken rövanşta ise Keçiörengücü evinde ağırladığı İnegölspor’u 1-0’la geçmeyi başardı.

EN SKORERLER

Keçiörengücü’nde takımın en skorer isimleri 2’şer gol ile Sertaç Çam ve Taha Balcı olurken onları 1 golle Ziya Şakar takip ediyor. İnegölspor’da ise takımın en skorer oyuncusu 4 golle Yaşar Çetin olurken onu 1’er golle Yusuf Çoban, Raif Demir ve Ahmet Hakan Şahin takip ediyor.

DÜDÜK BİLEYCİ’DE

Bugün saat 14.30’da Ankara Aktepe Sahası’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Ozan Bileyci yönetecek. Bileyci’nin yardımcılıklarını İsmail Taygun Tasalı, Mert bulut ve Sezer Polat üstlenecek.

Editör: TE Bilişim