Bordo-Beyazlı temsilcimiz, haftalardır süren kötü gidişatına geçtiğimiz hafta evinde Tokatspor karşısında 5-1´lik galibiyet ile son vererek adeta patlama yaşamıştı. 30. hafta müsabakasında yarın Niğde Belediyespor deplasmanına konuk olacak olan İnegölspor, bu müsabakadan da galibiyetle ayrılarak seriye bağlamak istiyor. İnegölspor, geride kalan 29 haftada 7 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak topladığı 35 puanla 11. sırada yer alıyor. Bordo-Beyazlı ekip bu müsabakalarda 32 gol atarken, kalesinde ise 30 gol gördü. Niğde Belediyespor ise 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak topladığı 45 puanla 7. sırada bulunuyor. Niğde, bu müsabakalarda 32 gol atarken kalesinde ise 28 gol gördü.

REKABET ANALİZİ

İki ekip arasındaki rekabet 2014-2015 yılına dayanıyor. İlk kez 2014-15 sezonunda Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında karşı karşıya gelen ekiplerin İnegöl´de oynadıkları müsabakayı ev sahibi ekip 2-0´la kazandı. Son olarak bu sezonun ilk devresinde İnegöl´de karşı karşıya gelen ekipler sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.

GOLCÜLERİN DÜELLOSU

Niğde Belediyespor´da İbrahim Alan, 9 golle takımının en skoreri konumunda bulunurken, onu 6 golle Emin Yalın ve 4 golle Hakan Çevik takip ediyor. İnegölspor´da ise Emre Okur 8 golle takımının en skoreri olurken, onu 4 golle Raif Demir ve 4 golle Oğuz Kocabal takip ediyor.

DÜDÜK KÜÇÜK´TE

Pazar günü saat 15.00´da Niğde 5 Şubat Sahası´nda oynanacak olan müsabakayı Adana bölgesi hakemlerinden Zorbay Küçük yönetecek. Küçük´ün yardımcılıklarını Fatih Karatağ, Furkan Ürün ve Mert Bulut üstlenecek. SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim