Samsunspor mağlubiyeti ile 4 maçlık galibiyet serisi sona eren İnegölspor, Pazar günü sahasında 1922 Konyaspor ile karşılaşacak. Bordo Beyazlılar, maçı kazanarak yeni bir seriye başlamak istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 27.hafta maçları hafta sonu oynanacak. Geçtiğimiz hafta lider Yılport Samsunspor’a mağlup olarak 4 maçlık galibiyet serisi sona eren İnegölspor, bu hafta 1922 Konyaspor’u sahasında konuk edecek.

İlçe Stadında Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Bordo Beyazlı temsilcimiz, alt sıralarda bulunan rakibini mağlup ederek, yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Maçın hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy. İlk yarıda deplasmanda oynanan mücadeleyi İnegölspor, 2-1 kazanmıştı.

 Mücadeleye ilişkin konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş; “Zorlu haftalar birbiri ardına devam ediyor. Oynayacağımız Konya maçı da zor bir maç ama kazanmak için çıkacağız, kazanmak için mücadele edeceğiz. Artık zaman daralıyor. Alacağımız sonuç, rakiplerin alacağı farklı sonuçlar belki arayı daha da açacaktır. Her oynadığımız maç zor. Gayet disiplinli, iyi bir oyun anlayışı ile oynuyoruz. Bunu aynen sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz. Daralan haftalara da avantajlı bir şekilde girmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bu müsabakada yanımızda olacaklarını düşünüyorum. Takımlarına karşı inanılmaz sevgileri var. Destekleri var. O destekleri ile beraber galibiyete uzanmak istiyoruz” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

14.30 Sancaktepe-Yılport Samsunspor (15 Temmuz)

14.30 Hacettepe-Şanlıurfaspor (Etmesgut Belediyesi Atatürk)

14.30 Manisa FK-Başkent Akademi (Mümin Özkasap)

8 Mart Pazar:

14.00 Amed Sportif Faaliyetler-Pendikspor (Diyarbakır)

14.30 İnegölspor-1922 Konyaspor (İnegöl İlçe)

14.30 Zonguldak Kömürspor-Sarıyer (Devrek)

14.30 Çorum FK-Hekimoğlu Trabzon (Dr. Turhan Kılıççıoğlu)

14.30 Afjet Afyonspor-Tarsus İdman Yurdu (Zafer)

14.30 GMG Kırklarelispor-Gümüşhanespor (Kırklareli Atatürk)

Editör: TE Bilişim