İNEGÖLSPOR´A ÇİRKİN SALDIRI

Önceki akşam İnegölspor Sosyal Tesislerine yapılan saldırıda, tesisin camları kırılıp, içerideki görevliler tehdit edilirken, saldırıyı gerçekleştirenler emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, yapılan çirkin saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunarak, sert bir dille kınadı.

 

YÜZLERİ MASKELİ, ELLERİ SOPALI

Akşam saatlerinde Park yolu caddesi üzerindeki İnegölspor sosyal tesislerine gelen ellerinde sopa bulunan, yüzleri maskeli 5 kişi tesislere girip, tesislerde bulunan görevlilerin üzerine yürüyerek tehditler savurdular. Oyuncuların ikinci katta bulunduğu sırada yapılan çirkin saldırıda tesislerin camları kırıldı. Saldırganlar C.Ş., F.H., B.A., O.E. ve Ş.Ç. olayın ardından kaçarken, emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındılar.

KENDİNİ BİLMEZ 3-5 KİŞİ SALDIRMIŞTIR

Başkan Timur Erezsarı, "Dün gece kulüp tesislerimize kendini İnegölspor taraftarı zanneden, ´İnegölsporluyum´ diyen, fakat İnegölspor´la uzaktan, yakından hiç bir alakası ve bağı olmayan, kendini bilmez 3-5 kişi saldırmıştır. Tesis camlarını kırmışlar ve çeşitli tehditlerde bulunmuşlardır. Ben ve arkadaşlarım yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren İnegölspor için çaba ve gayret içerisindeyiz.  Tüm halkımızı kucaklayan ve bir araya getirmeyle ilgili çalışmalar yapmaktayız. Zamanımızdan, maneviyatımızdan ve maddi yatırımlarımızdan fedakarlıklar yapmaktayız. Tüm çalışmalarımız İnegöl´e, yaşadığımız şehre olan büyük sevgimizden kaynaklanmaktadır.  Futbol her türlü sonucun olduğu bir oyundur. Yenmek, yenilmek bu sporun doğasında vardır.  Bu tür hakaretler kenetlenmiş olan bizlerin azmini kıramaz” dedi.

İNEGÖLSPOR ÜZERİNDEN KİMSENİN PRİM YAPMASINA MÜSAADE ETMEYİZ

Başkan Erezsarı, “Tüm ekibimiz, çaycımızdan, hocamıza, futbolcumuza, yönetimimize kadar bir arada ve birbirini kucaklamış durumdadır. Bu tabloyu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. İnegölspor büyük bir camiadır ve sahipsiz değildir. Biz bu büyük camiada şuan görevi üstlenmiş, İnegöl sevdalısı arkadaşlarınız olarak görevimizin ve camiamızın başındayız. İnegölspor üzerinden kimsenin prim yapmasına müsaade etmeyiz. İnegölspor ile ilgili art niyetli ve kötü düşünceler içerisinde bu saldırıyı yapanların kanunlar önünde gerekli hesapları vereceğinden şüphemiz yoktur. Adaletimize güvenimiz tamdır" diye konuştu.

BU ACİZLİKTİR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ta beraberindeki Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile birlikte İnegölspor teknik heyetini ve sporcuları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Aktaş, “Dün gece İnegölspor tesislerine menfur bir saldırı yapılmış. Bunu İnegölspor taraftarına mal etmek çok yanlış. Üç beş tane kendini bilmezdir. Bu kulüp kimsenin şahsi malı değil. Burası İnegöl´ün bir değeridir. Maçın ardından gelip saldırı yapmak zavallılıktan başka bir şey değil.  Bu acizliktir. Bunun İnegöl insanı ile hiçbir alakası yoktur. Burası huzurlu bir şehir. Bu 4-5 tane duygularına hakim olamamış zavallıların bir girişimidir. Bu taraftarlık falan değil. Bu futbol sevgisi falan da değil. Kaldığımızdan yerden yola devam edeceğiz” dedi.

5 KİŞİ ALDIK

Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´da, “Sporcu kardeşlerimize saldırıda bulunan 5 şahsı aldık. Gözaltındılar. gerekli çalışmalar yapılıyor. Gerekli işlemler yapılacaktır” dedi.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim