İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretleri kapsamında Vatan Dekorasyon firma sahibi Orhan Özbek ile Genel Müdürü Kani Ahmet Erbay'ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Eşref Güç, “Destek ziyaretlerimiz kapsamında bugün Vatan Dekorasyon firma sahibi Orhan Özbek ile Genel Müdürü Kani Ahmet Erbay'ı ziyaret ettik. Kendileri daha öncede bir çok kez kulübümüze destek vermişlerdi. Bugünde fedakarca davranarak desteklerini sürdürdüler. Kendilerine bu manada teşekkür ediyorum. İnegölspor malumunuz desteksiz ayakta kalamaz. Böyle güzide firmalarımız destekleriyle ayakta kalabiliyoruz. Ben destekleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Vatan Dekorasyon firma sahibi Orhan Özbek ise, “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnegölspor bizim için önemli bir marka ve reklam yüzü. Bu manada her yıl olduğu gibi bu senede üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü İnegölspor hepimizin. İnegöl'de yaşayan ve İnegöl'ün ekmeğini yiyen herkesin İnegölspor'a sahip çıkması gerekiyor. Ben yeni sezonda sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim