Serkan Emlak Firma Sahibi ve Kosova Eğitim Kurumları ortaklarından Serkan Taşdemir, İnegölspor ekibini Mobiliyum AVM'de faaliyete bulunan Zeynel Köftecisinde ağırladı.


GALİBİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Aynı zamanda İnegölspor Başkan Yardımcı olan Taşdemir, yemeğin ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Öncelikle davetimizi kırmayarak yemeğimize iştirak eden başta Kulüp Başkanımız Münür Kanar olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri elimizden gelen gayreti göstererek hem maddi hem de sportif anlamda başarılı olmaya çalıştık. Çok şükürde her iki alanda da istediğimiz başarıları yakaladık. Öncelikle bize güvenerek destek veren işadamlarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Oyuncularımızı da sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı tekrar kutlamak istiyorum. Pazar günü inanılmaz derecede güzel bir oyunla, ligin güçlü ekiplerinden Afyonspor'u 2-1 mağlup ettik. İnşallah bu galibiyetlerimiz devam eder ve sezon sonu hedeflediğimiz yerlerde ligi bitiririz. Her ne kadar İnegölspor'umuzda yönetici olsam da, bir işadamı olarak ekibimizi ağırlamak ve bu güzel oyunlarından dolayı teşekkür etmek istedim. Ben tekrar başkanımıza, yönetim kurulumuza, teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, "Öncelikle bizi ağırlayan Başkan Yardımcımız Serkan Taşdemir'e teşekkür etmek istiyorum. Kulübümüzde görev almasına rağmen kendi firması adına ekibimizi ağırlamak istedi. İşte biz bu dayanışma ile başarılı oluyoruz. Hedeflediğimiz şeyleri yavaş yavaş tutturuyoruz. Kulübümüzün mevcut borçlarını eritiyoruz. Bir taraftan da oyuncularımızın hak edişlerini kuruşu kuruşuna ödüyoruz. İnşallah sezon sonu da mevcut borçları indirebildiğimiz kadar aşağı indireceğiz. Bu konuda bize destek veren esnaflarımıza ve işadamlarımıza bende teşekkür etmek istiyorum. Oyuncularımızı da bu güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. İnşallah ligin ilk devresinde kalan son 2 maçtan da en iyi şekilde ayrılarak, ikinci devreye yapacağımız takviyelerle daha iyi bir şekilde başlarız. Yeter ki bize güvenin. Allah'ın izniyle hem sportif hem de maddi anlamda başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim