İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Basın Sözcüsü Ozan Can ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım, deplasmanda 1-0 mağlup ettiğimiz Çorum Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

3 PUAN TÜM İNEGÖL HALKINA HEDİYE OLSUN

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Takım olma yolunda ilerliyoruz. Çok güzel bir galibiyet oldu. Takımımı, teknik heyetimi ve futbolcu kardeşlerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinin alnından öpüyorum. Güzel bir galibiyet oldu. Takımda yardımlaşma üst düzeyde. Kimlik kazandığımızı söylemiştim geçen hafta. Gerçekten takımımız iyi kimlik kazandı. Pozisyon vermeyeye çalışıyoruz, vermiyoruz da. Buradan da çok güzel sonuçla ayrılıyoruz. 3 puan tüm İnegöl halkına hediye olsun. İnşallah yukarı çıkmak için daha çok çalışacağız. Takım daha çok çalışmaya devam edecek. Takıma güveniyoruz. İnşallah haftaya da sahadan güzel bir sonuçla ayrılacağız.”

FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Allaha şükürler olsun. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Yöneticilerime teşekkür ediyorum. Sonuna kadar takımı destekliyorlar. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz çalışıyoruz. Olabildiğince elimizden gelen ne kadar gayret varsa onu göstermeye çalışıyoruz. Doğru şekilde çalışmaya çalışıyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak odaklandığımız şey kendi işimiz. Maçları da kazanmak tabi çok çok güzel. Çünkü sonuçta puan mücadelesi yapıyoruz. Bundan sonra inşallah daha ileriye daha güvenli bir şekilde bakacağımızı ümit ediyorum.”

SON ZAMANLARIN EN İYİ OYUNUNU OYNADIK

Basın Sözcüsü Ozan Can, “2 haftada aldığımız 6 puanın değerini ve önemini perçinlemek adına Çorum maçı çok kritik ve zor bir maçtı. Çorum sonuç olarak Play-Off potasına çok yakındı. İyi bir takımları var. Böyle zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Ama takım olarak gerçekten iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Son zamanların en iyi oyununu oynadık diyebilirim. Yani mutluyuz. Bir seri yakaladık. İnşallah bunun devamını getireceğiz. Üst sıralara doğru tırmanışımız devam edecek diye düşünüyorum.”

Editör: TE Bilişim