İnegölspor Başkanı Eşref Güç ile yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretleri kapsamında Samet Nalburiye Hırdavat ve Mobilya Sanayi şirketi firma sahipleri Metin ve Murat Parmak'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkanı Eşref Güç, “Destek ziyaretleri kapsamında bugün Samet Nalburiye Hırdavat ve Mobilya Sanayi Şirketini firma sahipleri Metin ve Murat Parmak'ı ziyaret ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirerek, kulübümüze ciddi manada destekte bulundular. Bu destekler sayesinde ayakta durduğumuzu her fırsatta dile getiriyorum. Gerçekten verilen destekler olmasa işimiz bir hayli zor. Bizde verilen bu destekler sayesinde şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Ben desteklerinden dolayı Murat ve Metin kardeşlerime tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Samet Nalburiye Hırdavat ve Mobilya Sanayi Şirketi firma sahiplerinden Metin Parmak ise, “Öncelikle İnegölspor'umuza yeni sezonda başarılar diliyorum. Bizde firma olarak İnegölspor'umuza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. İnegölspor şehrimizin gözbebeği, olmazsa olmazlarındandır. İnşallah güzel bir sezon geçirir, hedeflediğimiz noktalara biran önce geliriz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim