İnegöspor’da yaz spor Okulunun birinci dönemi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen törenle son buldu.

İnegölspor Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen görkemli kapanışa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Koacaağa, İnegölspor Yönetim Kurulu, yaz spor okulu sponsorları ve çok sayıda veli katıldı.

Kapanış töreninde konuşma yapan Altyapı Koordinatörü Özgür Şahin, “660 öğrencimizle başlamış olduğumuz birinci dönem yaz spor okulumuz, yoğun talep sonrası gelen başvurularla 750 öğrencimizle son buldu. İnegölspor olarak elimizden geldiğince sporu ilçemizin tabanına yaymaya devam edeceğiz. Yaz spor okullarımızın ilk döneminde başarı ile devam eden tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Yaz Spor Okulunun ilk dönemini değerlendiren İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “İnegölspor’umuzun Yaz Spor Okullarına büyük bir katılım ve teveccüh gösteren değerli öğrencilerimiz ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. İnegölspor olarak çok daha fazla branşta faaliyet göstererek, çocuklarımızı spora yönlendirmemiz gerekiyor. Belediyemiz sağ olsun farklı branşlarda kurslar düzenleyerek üzerimizden yükü alıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yaz Spor Okullarımızın ilk dönemini bitiren 750 öğrencimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Son olarak açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Öncelikle İnegölspor Yaz Spor Okullarına katılarak büyük bir özveri ve başarı gösteren 750 öğrencimizi tebrik ediyorum. Spor dalları arasında futbolun şehrimizin tanıtımı açısından günümüzdeki önemi çok yüksek. Yaz Spor Okulumuzdaki hocalarımızda çocuklarımızı kendi çocukları gibi bakıyor ve eğitiyorlar. Kendilerini yürekten kutluyorum. Spora ve diğer branşlara belediyemiz aracılığıyla bu tür etkinlikler gerçekleştirerek çocuklarımızın gelişimine bizler de katkıda bulunuyoruz. Bu vesile ile bugün ilk döneminin kapanışı gerçekleşen yaz spor okullarının ikinci döneminde yer alacak öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İnegölspor Yaz Spor Okuluna katkıda bulunan sponsorlara İnegölspor forması hediye edildi.

Editör: TE Bilişim