Play-Off umutlarını haftalar önce kaybeden İnegölspor, olağan kongreye gidiyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor’un olağan kongresinin ikincisi 14 Mayıs Cumartesi günü (bugün) çoğunluk aranmaksızın yapılacak. Kongre öncesinde Başkanlığa adaylığını sadece İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın açıklarken, mevcut başkan Kani Ademoğlu aday olmayacağını belirtti.

İnegölspor’da 7 Mayıs günü gerçekleşmesi gereken kongre salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 19.00’a ertelendi. Önceki gün İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın adaylığını açıklamış, şehrin ileri gelenlerinin aday çıkarması durumunda adaylıktan çekileceğini açıklamıştı.

İnegölspor’da bu gelişmeler yaşanırken yeni bir gelişme daha yaşandı. İnegölspor’da kongre yapılmaması için kanuni gerekçeler aranıp süre kazanılma girişimlerinin başladığı öğrenildi. Bugün gerçekleşmesi gereken kongrede divan kurulamazsa kongrenin 1 hafta daha ötelenebileceği konuşulmaya başlandı. Bunun nedeninin de liste çalışmalarının olduğu ve süre kazanılmak için böyle bir girişimin olduğu öne sürüldü.

Editör: TE Bilişim