İnegölspor’un kongresine sayılı günler kala adaylık toplantıları devam ederken şuana kadar adaylığını açıklayıp, adaylığını devam ettiren 3 isim var. İşte İnegölspor kulislerinde konuşulanlar kim liste hazırlığında kim neden çekildi sizler için derledik.

İnegölspor kongre süreci sancılı geçmeye devam ediyor. İnegölspor’da başkan adaylığı için birçok ismin adı geçerken, şuana kadar Tevfik Taşkın ve Mehmet Canalp kameralar karşısına geçip adaylığını deklare etti.

İlk iki kongresini yapamayan temsilcimiz İnegölspor 23 Mayıs Pazartesi günü Beşinci Mevsim Kongre salonunda son kongresini gerçekleştirecek. İnegölspor bu kongresini gerçekleştirememesi durumunda ise yönetim kayyuma devredilecek.

Yönetimin kayyuma devredilmemesi için Tevfik Taşkın ve Mehmet Canalp kameralar karşısına geçip hiçbir aday çıkmaması durumunda aday olduklarını ifade etti.

İNEGÖLSPOR’UN MALİ DURUMUNDA SON DURUM

İnegölspor’un yeni yönetime devredeceği borcun 3 Milyon TL olduğu öğrenilirken, yeni tesisleri için 2 milyon TL paraya ihtiyacı olduğu bilgisine ulaşıldı.

İŞTE İNEGÖLSPOR KULİSLERİNDE ADAYLIK İÇİN ADI GEÇENLER

YAVUZ UĞURDAĞ

Sıkı bir İnegölspor taraftarı olan İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ’ın adı İnegölspor başkan adaylığı kulislerde konuşulurken, Uğurdağ’ın mevcut İnegöl Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı görevinden dolayı İnegölspor başkanlığına talip olmadığını ama İnegölspor’a her türlü desteğinin olacağı kulislerde konuşuluyor.

CEBRAİL KEMER

İnegölspor başkanlığı için adı çokça konuşulan hatta geçtiğimiz yıldan beri futbolcu takip ettiği konuşulan Cebrail Kemer’in kongre sürecinde sessizliğini devam ettiriyor.

ERKAN UYSAL

Güçlü bir yönetim ile İnegölspor’a talip olan Erkan Uysal dün İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile 2 kez toplantı gerçekleştirdi. Uysal’ın sosyal medyada yazılanlar ve Başkan Taban ile yaptığı görüşmelerden istediği alamamasından dolayı adaylıktan vazgeçtiği öğrenildi.

ŞABAN GÜMÜŞ

Dün gece adaylığı sosyal medyada konuşulan İnegölspor eski yöneticisi Şaban Gümüş’ün aday olacağı ve yönetim listesi çalışmalarının devam ettiği kulislerde konuşulmaya başlandı.

MÜNÜR KANAR

Adı adaylık için konuşulan Kanar’ın şuan için adaylıktan çekildiği öğrenildi.

TEVFİK TAŞKIN VE MEHMET CANALP

İnegölspor’un kayyuma devredilmemesi için adaylıklarını açıklayan Tevfik Taşkın ve Mehmet Canalp İnegölspor’da bir aday çıkması durumunda adaylıktan çekileceklerini açıklamışlardı.

STK TOPLANTILARI SONUÇ VERMEDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban önderliğinde yapılan STK toplantılarında şuana kadar resmi bir sonuç açıklanmadı. İkinci bir toplantının da yapılmadığı öğrenildi.

BAŞKAN TABAN’DA SON DURUM

Öte yandan İnegöl Belediye başkanı Alper Taban’ın hiçbir aday çıkmaması durumunda bir liste çıkaracağı İnegölspor’u kayyuma devretmeyeceği ise kulislerde konuşulan bir başka konu.

Editör: TE Bilişim