İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. 
Ziyarette konuşan Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı, “Öncelikle ziyaretleri ile bizleri onurlandıran İnegölspor’umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.  Zor bir görevi üstlendiler. İnşallah her şey istedikleri gibi olur. Biz Genç MÜSİAD olarak İnegölspor’umuzun yanında ve destekçisiyiz. İnegölspor’umuzun 1.Ligi hak ediyor. İnşallah biran önce hak ettiğimiz 1.Lige çıkarız. Ziyaretiniz için  tekrar sizlere teşekkür ediyor, ligde başarılar diliyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “Değerli Genç MÜSİAD Başkanım Fatih kardeşimize ve yönetim kuruluna bizi ağırladıkları için teşekkür ederiz. Bundan önce MÜSİAD Başkanımız Mehmet Döngel başkanımız ve yönetim kurulu bizleri misafir etmişti. Onlara da teşekkür ediyoruz. MÜSİAD bu süreçte İnegölspor’umuzun gerçekten yanında duruyor. Mehmet başkanıma buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Çünkü İnegölspor için ekstra bir çalışma sürecinde. Buna Genç MÜSİAD’ta dahil olduğu için kendilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. İnegölspor hepimizin ortak değeri. Hepimiz el birliğiyle bir yerlere getireceğimize inanıyoruz. Tekrar teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim