İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı ve Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, sahamızda 0-0 berabere kaldığımız Anagold 24 Erzincanspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESECEĞİZ

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Kani Ademoğlu, “Bu maçlar çok kritik maçlar. Alacağımız her puan değerli. Rakip 32. dakikada 10 kişi kaldı. Üstünlükte kuramadık. Maç ortada geçti. Maçın hakkı da beraberlikti. Artık her puan bizim için çok önemli. Önümüzdeki haftaya bakacağız inşallah. Trabzon’dan da puan yada puanlarla dönüp, rahat bir nefes almak istiyoruz. Rakiplerden de sürpriz sonuçlar çıkıyor. Rakiplere bakmadan kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz” dedi.

SAHADA BAŞA BAŞ MÜCADELE VARDI

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı, “Sahamızda Play-Off’un en güçlü adaylarından Erzincanspor’u ağırladık. Sahada başa baş mücadele vardı. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra maalesef üstünlük golünü bir türlü bulamadık. Maçın sonlarına doğru 1 topumuzda direkten döndü. Her şeye rağmen alınan 1 puan çok değerli. Ligin alt kısmında ilginç sonuçlar alınmaya başlandı ama rakiplerimizin aldığı sonuçlar bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi maçlarımıza odaklandık. Bu manada önümüzde kritik maçlar var. Bu maçlarda istediğimiz puanları elde edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

HER PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, “Daha önce söylediğim gibi her puan bizim için değerli. Ne olursa olsun Erzincan takımı ilk 5’i zorlayan bir takım. Daha önce kaybedilen puanların telafisi zor tabi. Daha önce oynanan 30 maçın telafisi zor. Son 6-7 maçta halledilecek değil. 30 maçta 4 tane galibiyetin var. Geldiğimizden beri 2 tane galibiyetimiz var. Her maça puan diye bakıyoruz biz. Her maç puan diye düşüneceğiz. Tabi aşağıda tehlikeli skorlar yapılıyor, alıyorlar ama biz telafisini önümüzdeki maçlara yansıtacağız. Arkadaşlar iyi mücadele etti” dedi.

Editör: TE Bilişim