Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden İnegölspor U-19 ekibi Yeniceköy sahasında ağırladığı Düzcespor’u 6-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.  Diğer altyapı ekipleri ise haftayı bay geçti.

Ekip 6-0’lık galibiyetin ardından oynadığı 18 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 37 puanla liderliğini sürdürdü.

Stat: Yeniceköy

Hakemler: Mustafa Furkan Ceylan, Sercan Arkan, Fahrettin Can Akay

İnegölspor: Emir Malta, Yunus Emre Duyan, Furkan Salık, Orhan Ünver, Ömer Faruk Taş (Dk.66 Alperen Özçiftçi) Eren Köroğlu (Dk.75 Semih Cuma) Erdal Kaya, Berkan Çelik, Özgür İnce (Dk.84 Emre Bayrak) Eyüpcan Eminler (Dk.45 Mehmet Buğra Aslan) Kerem Arda Okur (Dk.75 Serkan Işık)

Düzcespor: Ceyhun Emre Ezilmez, Emrullah Öz, Emir Önen, Ayberk Hiçsönmez (Dk.84 Sabit Tunahan Tüfekçi) Adnan Emir Koldere, Kamil Güney, Muhammed Emir Yıldırım, Batuhan Hancı, Muhammet Koca (Dk.66 Berat Altınışık, Dk.84 Enes Artar) Emre Keskin, Kadir Dursun (Dk.62 Muhammet Salih Akyıldız)

Sarı kartlar: Dk.55 Orhan Ünver (İnegölspor) Dk. 52 Emrullah Öz (Düzcespor)

Goller:  Dk. 49-53 Orhan Ünver (penaltı), Dk.63-69-82 Özgür İnce, Dk.77 Yunus Emre Duyan (İnegölspor)

Maçın ardından değerlendirme açıklaması yapan U-19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 18. Haftasında Yeniceköy sahasında Düzcespor ile karşılaştık. Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu tempolu ve baskılı oyunumuzu rakibimize gösterdik hızlı pas oyunumuz ve kenarlardan etkili ortalarla pozisyonlar ürettik maçı ve oyunu lehimize çevirecek fırsatları değerlendiremedik. Gol gelmedikçe rakibin direnci de artmaya başladı ve tehlikeli kontra ataklar geliştirdi.2.yarıda da tempolu oyunumuzu sahaya yansıttık bulduğumuz goller ile rakibimizin direncini kırdık oyunun hakimiyetini ele aldık daha etkili, güvenli, pozitif bir oyun oynadık. Pozisyonlar ürettik değerlendirdik sonucunda farklı bir galibiyet elde ettik oyuncularımı iyi oyunlarından ve galibiyetten dolayı kutlarım” dedi.

Editör: TE Bilişim