KASTAMONUSPOR 1966 0-2 İNEGÖLSPOR

U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “B.G.G. Liginin 13. haftasında deplasmanda Kastamonu 1966 Spor'un konuğu olduk. Maça rakibi 3. bölgede karşılayarak stoper ve beklerine baskı yaparak başladık. Ancak rakibimizin oyuna büyük çoğunlukla kaleci degajı ile başlaması başlangıçtaki yapacağımız baskıyı engellenmiş oldu. Atılan uzun topları maçın genelinde alan taraf biz olduğumuz için topa sahip olan ve pozisyona giren taraf bizdik. İlk yarı girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince, sporcularımız iyi oyunun karşılığını almak adına gol stresine girdiler. İkinci yarı sporcularımızın istekli oyunu devam etti ve oyuna sonradan giren oyuncularımızın da büyük katkısıyla, son 10 dakika da bulduğumuz gollerle iyi oyunumuzun karşılığını skor olarak ta almış olduk” dedi.

KASTAMONUSPOR 1966 2-5 İNEGÖLSPOR

U16 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “TFF B.G.G. Liginin 1. Bölge 2. Grup U16 Ligi 13. Haftasında Kastamonu ile deplasmanında karşılaştık. Maça hızlı başladık. Topa sahip olan oyunun kontrolünü elinde bulunduran ve net pozisyonlara giren taraf olmamıza rağmen sonuçlandırmada başarılı olamadık. Neticesinde rakibin direncini yükseltmiş olduk. Oyunda baskımızı ilkyarının sonuna kadar sürdürdük ama skora yansıtamayınca ilk yarı golsüz sonuçlandı. 2. yarının başları karşılıklı gollerle geçti. Oyunda topa sahip olmamız ve devrenin ortalarında tekrar elimize almamızla birlikte doğru oyunumuzu, kenar ataklarımızı topa sahip olmamızla birlikte maçı kazanmasını bildik. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutlarım” diye konuştu.

İNEGÖLSPOR 2-2 KASTAMONUSPOR 1966

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Maça istediğimiz ve amaçladığımız gibi üçüncü bölgede baskı ile başladık ve maçın başında golü de bulduk. Bir anlık dikkatsizliğimizin sonucunda duran topun devamında golü kendi kalemizde gördük. İlk yarı bizim rakip alanda da fazla görüldüğümüz ama pozisyon bulmakta zorlandığımız bir anda kanattan geliştirdiğimiz bir atak sonucunda tam devre biterken golü bulduk. İkinci yarının başlaması ile birlikte pozisyon bulan taraf biz olmamıza rağmen, skoru arttıracak fırsatları değerlendiremedik. Kontra atak sonucunda yediğimiz gol ile de sahadan beraberlik ile ayrıldık. Maç ile ilgili analizleri sporcularım ile yapıp gerekli düzeltmeleri yapacağız” dedi.

İNEGÖLSPOR 4-0 KASTAMONUSPOR 1966

U19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş, “İlk yarı 2 puan kaybettiğimiz rakibe karşı, evimizde oyuna istekli başladık. Oyunun kontrolü bizdeyken, ilk yarı bulduğumuz 3 golle skor üstünlüğünü elimize aldık. İkinci yarının başında attığımız golle daha da rahatladık. Kalan dakikalarda ortada geçen bir müsabaka oldu. Soğuk bir havada, iyi mücadele eden bütün oyuncuları yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim