Orhaniyespor Başkanı Tevfik Demirhan ile yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Orhaniyespor Başkanı Tevfik Demirhan, “Yönetim kurulumuzla birlikte İnegölspor'umuzun yanında ve destekçisi olduğumuzu belirmek ve çok değerli Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile çok değerli yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Göreve geldiğiniz günden beri alınan başarılı sonuçlar bizi mutlu ediyor. İnşallah bu başarılarınız devam eder ve sezon sonu Play-Off'lara adımızı yazdırırız. Biz yönetim olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizi kabul ettiğiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ise, "İlçemizin güzide kulüplerinden Orhaniyespor başkanı ve yönetim kurulunun yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. İnşallah el birliği ile  maddi ve sportif başarıyı elde edeceğiz. Takımımız çok güzel sonuçlar elde ediyor. İnşallah bu hafta sahamızda ağırlayacağımız BAK Spor maçından da galip ayrılıp, galibiyet serimizi sürdürürüz. Bizler üzerimize düşen ne görev varsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Oyuncularımıza galip geldikleri maçların primlerini hemen veriyoruz. Bunu da işadamlarımız ve esnaflarımızdan topladığımız desteklerle yapıyoruz. Bize destek veren işadamlarımıza ve  esnaflarımıza tekrar teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim