İnegölspor U-15 takımının velileri, ekibi Köfteci Enver'de ağırladı.

Yemeğe Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin, U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, oyuncular ile oyuncuların anne ve babaları katıldı.

Yemekte konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, “Öncelikle böyle organizasyonları görmek, İnegölspor olarak bizleri mutlu ediyor. Ailelerinde bu işin içinde olması aslında bu çocukların güvenleri açısından çok olumlu ve sağlıklı sonuçlar doğuracak. Biz her zaman şunu söylüyoruz; bu arkadaşlarımızın hepsi futbolcu olmayacak. Bunların aralarından bazıları futbolcu olacak. Ama bu çocuklar hayatları boyunca sporla ilişki kurmalarının faydalarını görecekler. Önemli olan sadece futbolcu olmaları, futboldan para kazanmaları değil İnegölspor kültürüyle yetişmeleri. Bu kültürün bu çocukların eğitim hayatlarında da çok yararlı olacağını hep beraber göreceğiz. Özellikle bu tür organizasyonlara ailelerinde dahil edilmesinden dolayı hocalarıma da çok teşekkür ediyorum. İnegölspor'un bu çocukların hayatlarında kurduğu bağları ilerleyen zamanlarda sizde yaşamlarınızın farklı noktalarında göreceksiniz. Bu bir kültür. Bunun devam etmesi için İnegölspor'un var olması için bu altyapının devam etmesi lazım. Bu vesile ile sahip çıkan yardımcı olan yanımızda duran herkese çok teşekkür ediyoruz. Yemek içinde siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Gelişim Program Sorumlusu Özgür Şahin ise, "İnegölspor’un gerçek bir aile olduğunu bu şekilde de göstermiş bulunmaktayız. Çoğu maçta annelerin, ablaların ve kız kardeşlerin maçlarda olması benim çok hoşuma gidiyor. Güzel bir tablo oluşmuş oluyor. Tabi bazen maçlarda gerginlikler olmak da özellikle anneler duygusal tepkiler verebilmekte, bu bağlamda sizleri de anlayışla karşılıyorum. Baktığımız zaman ilk defa akademi yaş grubunda yer alan sporcularımız genel anlamda başarılı oldular ilk yarı sonu itibari ile. Oynadıkları on bir maçın sadece birisinde mağlubiyet alarak devreyi bitirdiler. Sıralamada daha iyi noktada yer alabilirdik ama inanın sıralama bizim için çok önemli değil. Biz çocukların gelişimleri üzerinde durmaktayız. Değerli anne ve babalar şuna canı gönülden inanmanızı istiyorum. Biz çocuklarınızın çok iyi birer profesyonel futbolcu olması doğrultusunda çalışırken aynı zamanda onları toplumumuz için de yer alan örnek bireylerden olmaları konusunda yoğun çaba sarf etmekteyiz. Göreve geldiğim günden beri hep tekrar ettiğim bir şey var biz tüm yaş gruplarında oyunu ve skoru kazanmak için sahada mücadele eden oyuncu grubu görmek için çalışıyoruz. Bundan dolayı maçlarımızı video ya çekip sonrasında sporcularımıza maç ile alakalı doğru ve yanlış yapılan hareketler ile alakalı geri bildirimler yapıyoruz. Burada amacımız hatalı davranışları en aza indirirken doğru davranışların devamını sağlamak oluyor. Değerli velilerim sizler maçlarımıza çoğunlukla gelmektesiniz. Sizlerden maçları izlerken hırslarınızı ve illa kazanalım isteğinizi bir tarafa bırakmanızı istiyorum. Bizlerde sporcularımızda zaman zaman hatalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Adı üzerinde gelişim ligde yer almaktayız. Bizlerde çocuklarımız da yaptığımız hatalardan dersler çıkarıp yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Genel anlamda sizlerden maçlarda bir sıkıntı yaşamadım ama ben yine de sizlere bu konularda hatırlatma yapayım istedim. Sizlere tekrar toplantımıza geldiğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim