Kulübümüz tarafından başlatılan ‘Formanı al, takımına destek ol’ kampanyasına İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tam destek verildi.

 

Kulübümüzün Basın Sözcüsü Emrah Erim, Mali As Başkanımız Oktay Can ile Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Bülent Tanrıkulu, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

Ziyarette söz alan İTSO Başkanı Metin Anıl, İnegölsporumuza şampiyonluk yolunda tam destek verdiklerini belirterek, İnegölspor yöneticisi arkadaşlarımız bugün Ticaret Sanayi Odamızı ziyarete geldiler. Çok memnun olduk. Bu arkadaşlarımız aynı zamanda odamızın meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyesi. Burada şu çıkıyor. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasıyla İnegölspor bir bütün. Bir kampanya başlatmışlar. Bu kampanya İnegölspor formalarının satışı kampanyası. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yönetim kurulu olarak, meclis olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Önemli olan burada İnegölsporumuzun başarısı. Bu yıl ki süreçte zor haftalar geçirmemize rağmen şampiyonluk iddiamız hala devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda alınacak galibiyetlerle şampiyonluk yolunda İnegölspor emin adımlarla yürüyeceğine inancımız tamdır. Bu kampanya hayırlı ve uğurlu olsun. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, İnegölspora tam destek veriyoruz.dedi.

 

Verilen destekten dolayı İTSO Başkanı Anıl ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Basın Sözcümüz Emrah Erim ise şöyle konuştu:

Bugün İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamızın Başkan ve yöneticilerini ziyaret ettik. Sağ olsunlar kendileri kulübümüz adına başlattığımız  ‘Formanı al, takımına destek ol’ kampanyasına tam destek verdiler. Kampanya kapsamında 10 forma ücretini veren ancak formaları istemeyen kurum veya kişilerin aldıkları bu formaları ilk okul öğrencilerine dağıtılacak. Kampanyamıza gösterdikleri ilgiden dolayı yönetim kurulumuz adına tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyor ve desteklerinin devamını bekliyoruz.

 

Editör: TE Bilişim