İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman’a kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Bizleri ağırlayan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanımız İsmail Karaman’a teşekkür ediyorum. Başkanımız sağ olsun her zaman kulübümüzün destekçisi oldu. Bugünde kombine desteğinde bulundu. Camiamız adına kendisine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. İnegölspor siyaset üstü bir kurumdur ve herkesindir. Tribünlerimizde her partiden arkadaşlar yan yana gelerek takımlarını destekliyorlar. Bu manada hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Hekimoğlu Trabzon maçına tüm ilçe halkımızı davet ediyorum.”

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman ise, “Ziyaretleri için İnegölspor’umuzun Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gerek şahsi gerekse İYİ Parti teşkilatı olarak her zaman kulübümüzün yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu manada çorbada bizimde tuzumuz olsun istedik. Fırsat buldukça maçlarımızı takip edeceğiz. İnşallah sezon sonu özlemle beklediğimiz ve hedeflediğimiz 1.Lige çıkarız. Çünkü İnegölspor’un gerçek yeri 1. Lig hatta Süper Lig’dir. Ben ziyaretiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılar biliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim